improving, non-stop.

5.5.12


Фойерверки и гръмотевици, съвсем буквално. До всичко друго, излязло от контекста - виното е жълто-зеленкаво, странен горчив сорт, приятен, защото любимият ми вкус е горчивото.

Майкъл Фасбендър се разхожда на монитора ми -гол. Очите му се просълзяват, когато героят му слуша как сестра му пее. Rapture на Blondie за фон на танцуващите хора. Той прави секс с всяка жена в полезрението си. Красив и издялан е. Преводът на филма е с правилни пълни членове, този на Фасбендър също е разкошен. Пристрастен е към секса и това му тежи.

В началото на филма има eye contact с ягодово-руса жена в метрото. Последната се разстройва, понеже е омъжена и не може да се поддаде на красивия млад непознат. Горките омъжени жени, живи да ги оплачеш. Завинаги са се отказали от тръпката да спиш с непознат; слизат от влака.

Фасбендър тича. Така забравя за мъничко обсесията си. Вечер гледа порно, докато хапва китайско. Вечер гледам новините, докато хапвам претоплено. (Това не е вярно, не претоплям). Той тича, но манията му все по-настойчиво го притиска.

Накрая ягодово-русата жена в метрото отново установява eye contact с героя на Фасбендър. Този път тя е готова. Този път той не е.