За блога

Аз съм Доротея. Това са отраженията ми.

Блогът е създаден в края на октомври 2009 г. като част от онази шеметна блогърска вълна, която беше нова и интересна за много от нас. Тя бързо отмина, но аз поостанах. Чувствам, че общувам най-пълноценно в писмена форма.

Съдържанието на блога се промени значително от създаването му насам. Много от първите ми публикации са скрити или изтрити, защото или не ги харесвам, или не са релевантни на вкуса и светоусещането ми в момента. Спокойно можете да заключите, че леко ме е срам от онова мое писане, но пък също така е вярно, че постоянно еволюирам и не изпитвам носталгия към предишните си състояния.

В писането ме интересуват простотата и честността. Превеждам строго любителски, но преводите ми носят огромна радост и облекчение.

Обичам поезията и за мен това е единствената възможна форма на изразяване. Нямам аспирации към белетристиката.

Тук коментарите са изключени, но ако имате желание да споделите мнение за някой текст, мисъл или просто да кажете здрасти, можете да ме откриете като /teya.heartbeats във фейсбук и да драснете съобщение. 

От сърце благодаря на всички, които са с мен от години, и на тези, които тепърва откриват Heartbeats. 

PS. URL адресът идва от собственото и бащиното ми име - ДороТЕЯ ДИЯнова. Тея Дия е дигиталната ми самоличност още от зората на Фейсбук.