Сексът и градът, и майка им!

14.5.10


Не, аз не съм фен на Сексът и градът- нито 1, нито 2, нито 3, мамка му! Всяка жена може да каже, че разбира от секс, всяка жена може да говори мръсотии и всяка жена си има своя BIG! Не е нужно да има сериал, който да ти вменява, че ако не си с Бланик, ТИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ СЕКС И НЕ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ЗА НЕГО!

В мига, в който почна да си тегля сериала, ще знам, че социалният ми живот е безвъзвратно загинал и не са ме "уважавали" от доста дълго време. О, да, за мен Кари е еманация на brainwash-a. Моля ви! Светът е навън, НАВЪН Е! Сексът е навън, с мъже, които предпочитат усмихнати, сияещи жени, а не ходещи клишета.

Нямам нужда да подражавам на грозновата актриса и нейния лайфстайл, за да се чувствам добре. Моите идоли са в съвсем различна сфера, събрани са в колаж, който е по-скоро лингвистичен, отколкото визуален. Просто искам някой да ми каже дали ако не съществуваше този сериал, жените нямаше да са по-различни??!! Женита СА различни още от времето на Силвия Плат, Дороти Паркър и Ерика Джонг. Глупости, още от времето на питекантропа са различни! Кари е добре-забравено старо. Ок, забавна е, но се опитвам да ви накарам да видите чиклита още от неговата зора и в цялата му изумителна истинност.

Няма нищо по-забвано (и коварно) от женски разговор, а всяка жена знае, че прототипите на 4-те героини са НАВСЯКЪДЕ. Но не ние сме тях, те са НАС. Освен това, Cosmopolitan коктейлите са пълен бълвоч. Още нещо: не може да се прекланяш пред човек, който си дава последните пари за маниакално скъпи обувки, някак откачено е! Не е нужно и да преспиш със стотици мъже, за да си освободена като Саманта (поклон, Саманта!). Абе, искам да кажа, т'ва да не ви е Библията??!!

Всичко това иде да покаже, че все пак съм гледала сериала. Не говоря наизуст. Ти, която четеш това: Ти не си Кари, не си Мари, нито някога ще бъдеш. Можеш да отдъхнеш спокойно, че няма да чакаш до 40, за да минеш под венчило. Ще минеш тогава, когато спреш да живееш в сериал.
href="http://richardosley.files.wordpress.com/2010/01/sotc-publiicty.jpg">

Няма коментари: