Метростанция

8.5.10

Фитнес залата. Пред мен- отлично структурираното тяло на инструктора, маса тестостерон, наместена забележително по източения му скелет. И тук спира "Арлекин" описанието, защото всичко друго изглежда като крайно неестествения копикат на Джони Браво. Аполон и израстващ третокласник се борят за части от телата на господата край мен- от кръста нагоре гръд и плещи като на Крали Марко, в краката- слаби и фини като тайландски травестити. Ей, фъстъци, МОИТЕ крака са по здрави бе! В дълбок размисъл защо, аджеба, не си тренират и долните крайници, за да постигнат някаква прилична симетрия, аз продължавам да работя върху бедрата си в отчаян опит да подтисна смеха си от гледката наоколо.

Всичко това иде да покаже, че 1. мъжете мислят, че ги харесваме САМО с ръце като гребла и 2. че ако мислят така, трябва да размислят. На всичкото отгоре метро-модата е хиперактуална, направо е култ.... сред 15-годишните девойки. Когато часовете при козметичката са заети предимно от мъже... хм... извинете??!! А МОИТЕ косми? Мишниците и гърдите вече за нищо ги нямат, скубят наред. Но веждите? Краката??!! Господи, и краката ли си дадохте вече? Ще си легна с гол охлюв точно на марта в сряда. Кой ги излъга, че жените харесват лъснати бебешки задници? Не ни стига, че трябва 24/7 да се борим за собствената си гладкост, ами сега трябва да се конкурираме с мъжете?!

Забележете, че дори не споменавам мъжете, които носят прашки, които трупат индустриални количества розови блузки в гардероба си и които ходят на маникюр по-често от Глория. Ай стига бе! Не може ли просто да сложите пола и готово.

Криворазбраната мъжественост. Как може да има истиснка женственост, след като няма свестен контрапункт, на който да се противопостави. Идеята за андрогини не ме кефи особено, много слято ми става всичко. Мъжът е готин, когато не прилича на момичееее!

И все пак, надеждата е жива, докато Braun не изкарат епилатор за мъже. Честно.

Няма коментари: