Sexed-on

25.4.10

Тъй като нагонът ми напоследък е в зенита си, открих, че навикът ми да си представям ВСИЧКИ хора голи също се е позасилил. Това, разбира се не е много здравословно, тъй като не всички хора стават за гледане голи. Пролет е, всичко живо се е разгонило, аз стоя и разглеждам асортимента на SexWell от вибратори, феромонни парфюми и изкуствени вагини с аромат ( а може би и вкус) на канела??!! Чудесно е, че цените са паднали до поносимото ниво, въпросът е, че никоя секс-играчка не може да ти начеше...крастата.

Говорим за въздържание. Абстиненция. Мания. Жадуване. Гладуване. Както казва бащата на Кони Чатърли, когато жената не прави секс, става demi-vierge: мрачна, отнесена, унила, ъгловата и ръбеста. Само сексът може да те направи красива без Майката-природа да те е надарила с нещо по-специално. Вчера Слави гледаше "Сексът и градът" и Кари крещеше "I wanna get laaaaaaaaid!". Колегите ми говорят за 3D порно в обедната почивка и всъщност се замислям, че това е най-близкото до секса, до което съм стигала в последните 3 седмици.

Най-якото в секса е, че започва от ума. В ума си аз ГО виждам гол, с чудесните му рамене и шарена брада. Така правим най-безумния секс. А когато след 3 месеца, прекрача линията на пристигащите в Лутън, когато стомахът ми се свие на 8 и половина и "my nipples salute the inside of my bra" (Erica Jong`s Fear of Flying), тогава ще се нахраня. Ще нахраня и тялото си, и ума си.

6 коментара:

Анонимен каза...

Може би най-глупавата статия досега.

Тея Дия каза...

Най-лесното е просто да не четеш. Аз ли трябва да давам такива съвети?

Gourmand каза...

Защо въобще трябва да даваш обяснения на анонимници?

Анонимен каза...

Ама веднага скочихте всичките :)

Проблемът е, че предишните ми харесваха до голяма или по-малка степен и сравнително редовно се сещам да отварям блога, но тази просто... ми се струва глупава.

Тея Дия каза...

Споко, всеки има право на мнение. Важното е, че все пак се чете. Read on, anonymous. That`s the best compliment I could ever be paid.

Slavena каза...

Последният абзац е уникален! Не знам как може да описваш толкова точно как всичко започва от ума и точно "онова" чувство, което усещаш, когато видиш НЕГО =)
p.S. Слави е подбрала много! добра серия на Sex and the city! =)))