За блонетките *

19.4.10

* цитат на Рене

Комерсът в мен напира. Не мога да му се изплъзна и това е. Искам да си изсветля косата още. Искам тен и ще го имам преди да е дошъл края на юни и да покажа гърдите си на слънцето и тюлените на плажа. Може да е криза на 25-те, така си го обяснявам: желание да изглеждам още по-млада, още по-апетитна и още по-предизвикателна. Сестра ми е права, че сега си изживявам лудите години. Знам, че Валери си пада по брюнетки, но единственият цвят кафяв, който ще получи от мен е кехлибарът в очите ми и загорялото ми дупе. Ще му се сервирам препечена до златисто. I`ve had my share of brown, it`s time to let the sunshine in! (нали, Гогич?)

С Ирена решихме, че не можем да изпълним желанията на мъжете си за червени/ кестеняви коси. Мисълта да се затворим в нюанси, които вървят против вътрешните ни потребности, не е много привлекателна. Русото се явява като спасение от някакви неназоваеми неща, едни особени женски цикли, които могат да бъдат разбрани само от брюнетка-която-иска-да-е-блондинка. Ако някой някога ми беше казал, че ще стана русофил, щях да му се изсмея с глас! Смятах, че русото върви с тъпотията, така както камамберът върви с боровинки.А сега имам видения за себе си в прилепнала бяла рокля, златни вълни и вамп червило. Ако някой каже, че това не събужда фантазии, този някой трябва да е умрял преди 15 години.

Не искам да бъда разбрана погрешно. Знам, че за някои от вас, мишоци, Андреа и Емилия са култ в русотата. Аз съм 160см човек, при това с малки цици и нямам намерение да се конкурирам с вашите пластмасови идоли. Трябва да предупредя обаче, че най-вероятно ще изглеждам много добре, а това много добре е само на една боя разстояние. Изкуствено-придобит сексапил? Не мисля.. Така биха казали само хора, които не са ме виждали без дрехи.

Няма коментари: