Когато Луната влезе в Скорпион/ Скорпион влезе в Луната*

1.4.10

Звездичката е там, защото това е цитат от Диди. Тя ги разбира тези работи. Ще ви разкажа една история за един Скорпион.

Тя беше момичето с "магнетичните очи". Всички Скорпиони са такива. Идеална фигура, мистериозно излъчване, лице, от което просто не можеш да откъснеш очи. Не е класически красиво, просто е примамливо. ВЛЕЧЕ ТЕ! Видя мъжа отсреща и моментално усети, че би могла да го има. Би могла да има всеки, но точно този й беше направил впечатление.

Той, по някакви причини, не й обърна нужното внимание, не и веднага. Гордостта й пречеше да му се натиска прекалено дълго. Остави го сам да реши, сам да се върне при нея. И той го направи. Малко по-късно, когато вече усещаше, че тя е останала в съзнанието му достатъчно дълго, за да може да я прогони от там. Мислеше за нея често и сега бе решил, че е време за стъпка. "Само веднъж, не искам обвързване, нека си остане само това."

Излязоха на среща. После като че ли нещо го закова право в гърдите. Дръпна я към себе си и целуна Скорпиона. Незабравимо, различно, толкова различно от това, което бе познавал дотогава. После тя го заведе в дома си и прави секс с него, освободена от очаквания и обещания. Харесваше й, харесваше му. Наслаждаваха се на телата си, хранеха се. Скорпионът влизаше в Луната, да, няма грешка. Направиха го няколко пъти, спаха прегърнати и на сутринта отново го направиха. No strings attached.

Тя не успя да го задържи. Често мислеше за устните му, а може би и той често мислеше за нейните извивки. Защо хубавите неща трябва да приключват толкова внезапно и без причина? Що за глупаво споразумение, след като и двамата обожаваха компанията си.

Тази Скорпионка ужили болното ми място. Благодаря й за това. Така разбрах какъв е антидотът.

Няма коментари: