Неделя

7.3.10

Утре няма да мога да ида на събитие, което беше доста важно за мен. Щях да изследвам технологията на екстаза (но само теоретично и поетично, нищо лично). Няма да отида, защото Катрин от Англия идва при мен и трябва да й организирам достойно посрещане. Екстазът ще почака, макар че никак не обичам да си отлагам удоволствието.

Утре НЯМАМ, подчертавам, НЯМАМ празник. Празник имат тези, които са ни дали живот. И просто ми е втръснало да го обяснявам на всеки, който ми честити. Не съм майка, а само майките изпълват със съдържание смисъла на думата "жена". (Пожелавам на Хриси да започне да "празнува" тази седмица!)

Лакирах се в нежнорозово да ми напомня, че нищо не е толкова сиво. Слушам лежерна музика, за да се подсещам, че мога да мина през всички hard times. Ще се опитам да предложа на Катрин вълнуващ престой и със сигурност ще опитам да й поразваля дисциплината. Трябва да си купя и нещо неразумно скъпо със следващата си заплата. И всичко- само в рамките на тази седмица.

Въртя се около себе си. Култово!

2 коментара:

Анонимен каза...

Обувки. Червени! Лак! Безбожно скъпи!
Поздрави,
П.

Анонимен каза...

a Земята - около Слънцето ... и така животът продължава . А най приятното е , че идва пролет :) и сивото няма да напомня така дразнещо за себе си . Въртя се около изгрева...