целувки?!

13.4.11


Йоана казва, че макароните били като целувки. Простете, че ги наричам макарони, в речника macaroon = бадемова сладка (???!!!). Йоана е апотеоз на женствеността, което лъха отвсякъде, чудесно е, че има такива жени. Чудесните женствени жени обичат сладко. moi pas

В последните 2 часа на работния ден случвам 3 желания като с магическа пръчка, което е супер, имайки предвид ужасяващите 3 дни преди това. И е някак измамно приятно. До каква степен може да се отпусне човек в удобния хамак на желанията?

Замислям се за реципрочността. Дай и ще ти се даде. Ако кажа още нещо в постулатна форма, мога да си прережа вените. Исках само да кажа, че ми се дава, само когато се дам цялата. Повече няма да добавя.

Слави измисли термина достатъчно много. Мисля, че е супер да можем да правим колокации с достатъчно много. Достатъчно много пари? Достатъчно много секс? Достатъчно много обувки за гледане (не за носене)?

Мога да ви кажа, че ОБИЧАМ да стоя и да си пия виното със Славена, обичам да знам, че съм свършила много неща през деня, нищо, че сливиците ми са като поляти с уорчестър, все пак няма проблем. След една седмица ще се будя нощем, защото леглото се клати, ще се стряскам и ще се присещам, че всъщност той си мърда краката насън. Всъщност, да, той ще ми прави трусовете, той ще ми прави вълненията.

Няма коментари: