the fuckless zip*

31.3.11

* точно обратното на това, което Ерика Джонг нарича zipless fuck
Прави много благовъзпитан секс. Първо бавно сваля изгладеното си до съвършенство сако. После откопчава копчетата на ръкавите си, разхлабва възела на връзката и маха заслепяващо бялата риза. Полага ги нежно, почти любовно на близък стол. Внимателно. Вейчестите му рамене и вратле биха могли да бъдат прекършени съвсем лесно, но са тук, за да бъдат надрани от полирани женски нокти.

Панталонът му е колосан почти във формата на броня. Можеш да се порежеш на стърчащия му ръб. Коланът мирише на кожа и струва поне колкото месечния ти наем. Обувките светят, както светят и прясно избелените му зъби. Всичко е хлъзгаво, гладко и пакетирано.

Освобождава се от последната си дреха като остава по рекламното си бельо. Възбудата му е също толкова овладяна, колкото и жестът му. Докосва те все едно, че го прави с таблета си. Ако опиташ да настръхнеш, ще бъдеш спряна, защото той иска да ти вземе мерки, да види къде са изходите ти за флашка, да провери с каква скорост си и дали всички приложения са ти на място. Сещаш се, че забрави да затвориш вратата на балкона.

Когато ляга върху теб, се постарава да изглежда наистина много настървен, а това значи лека бръчка да се появи между веждите му и да чуеш първото ъх. Още по-премерено пуска перфектно маникюрираната си ръка към падината между бедрата ти и открива, че там е сухо като софийско лято. Хоп, бръчката става малко по-дълбока, защото се очаква да си малко по-гостоприемна. Затова спуска фризираната си изкуствено тенирана глава към проблемното място, а ти пускаш тренирано стенание, отправено към архангелите на симулирания екстаз.

След като бизнес комуникацията преминава към втори план, той почти те спечелва като редува отгоре и отдолу през около 10 мин. След продължителното блъскане по интимните ти части виждаш как лицето му придобива почти човешко изражение благодарение на оргазмичните конвулсии. Иде ти да изръкопляскаш, но не съвсем, защото той бързо възвръща самообладание и изкарва облеченото си в мазна гумичка достойство от теб.

След малко може да го поощриш с фелацио- душ сесия, но засега вратата на балкона не ти излиза от ума.

Няма коментари: