петната

30.3.11


Наистина не съм за тези среди. Седя като дърво и нямам развлачен вид. Нямам суичър и нямам торбички под очите. Не кашлям лошо. Само седя и ми убиват обувките. Пия си виното и мърморя на Диди в ухото. Задимено е, а Ваня е най-премереният и обран човек наоколо. Не се лигави и не се цитира сама. Беше ми казала, че може да не е интересно, но всъщност е интересно. Мила Парушева чете текста за разложения труп с аромат на бебе и господарка и се разплаква; и аз се поразплаквам, щото го чете яко.

Четат откъса от Васил Панайотов, който бяха чела преди време на Валери по скайп. Жалко, че не прочитат текста на Пепа... за Валери.

Стъпалата ми поддават точно, когато всичко свършва и се поизпразва наоколо, та мога да седна. Още вино. Защо им е нужен стимулант, за да са добри? Насмешката в очите им едва ли е реална, тя е кривонасложена. Познава се. Аз стоя там със своето обикновение и Емо иска да му разпиша книга. Викам, догодина ще разписвам, тук ме няма още. Емо има прекалено много ум в главата си, за да се занимава с тривиалности. Емо и Ади. Емо с бира? Емо с жълта риза и умното му лице, лицето, което някои хора никога няма да имат, нито пък ще превеждат книга за рока. В смисъл.... да, Рим е супер- с Диди и Далита продължаваме.

На Далита злобна котка й надраскала кожените якета. Явно е решила да се множи с якетата, разпознала е кожата. Добре, че си скрила обувките. Далитаджинтоник.

Животът ми на живо не е интересен. Не знам колко е интересен онлайн, но на живо съм руса редакторка с оранжеви обувки. На живо зъбите ми посиняват от виното и не харесвам натъпкани барове.

Скука.

Няма коментари: