trivia

11.2.11

В това ненормално февруарско утро първо: почти ме прегазва погребална кола и второ: същата ми дава път малко по-нагоре, на една пешеходна пътека. Логото Амбър е черешката на сутринта ми.

Не е хубаво младите момичета да са комплексирани. Не е хубаво някак. Това отприщва някаква сложна изява на егото, която за един средноинтелигентен човек е повече от прозрачна. Не е възможно да си на 20 и да разбираш от хипер-мега-ултра много неща. Аз съм на близо 26 и почти от нищо не разбирам, затова гледам да се изказвам само там, дето съм сигурна, че ще има с какво да изненадам. Ей така просто, размишлявам си.

Между другото, Blue Valentine е филм, който мога да препоръчам с две ръце (и с два крака), защото е дълбок, дълбок и автентичен. Мишел Уилямс е дяволски добра, просто го може. Приятна изненада е и Раян Гослинг, но повече съм впечатлена от ролята му, не толкова от изпълнението. На места ревах като луда, не че беше тъжно, просто беше ужасно реално.

Сега чакам бъдещия си законен съпруг да ми дефилира в сватбените си одежди. Супер е готин. Има едни такива широки рамене... И да, утре заминавам за Варна да уреждам сватбен ден, чудесийка.

P.S. О, да! Хиляди благодарности на Гери, която в интервюто си за vkushti.tv казва едни хубави неща за мен и аз съм силно изчервена и поласкана. Странно ли е, че днес съм облечена със същите дрехи, с които бях, когато се срещнахме за пръв път с нея през октомври в Radio Cafe?

Няма коментари: