извинете

4.2.11


Стигнах до дразнещо заключение. Хората мразят Иво Сиромахов, просто щото трябва да има някой, който да мразят. Чудя се колко от тях наистина са запознати с нещата му и наистина знаят защо хейтват. Аз не съм запозната с творчеството му. Не ругая, не защитавам. Замислям се за групите, които някои основават само и само да има къде да си хейтват на воля. Тоя е грозен, оня е прост, тоя краде, другият е завзел медийното пространство. Who cares?

Много ми е неприятно да знам, че онлайн медиите не те защитават поне като творец (извинявам се за високопарната думичка). Създават ти име и после те разпват. Не те, а нечистите хорица, които се занимават с iHate по цял ден. Тъжничко. Веднъж като се продадеш, после си продаден вовеки. Като мен. Не виждам никакви дивиденти от това, което правя- нито материални, нито емоционални. Това трябва да е доказателство, че се занимавам с това, което обичам. Май.

Друга чуденка. Талантът зависи ли от веществата, с които се поддържаш весел, от околната среда и дистанцията ти от нея, от месечното ти възнаграждение. Искам някой да каже, че не зависи. Изобщо, т'ва с таланта е доста прецакана работа. За едни сватба, за други брадва.

Няма коментари: