dirty, dirty, dirty suckers

25.1.11

Несподелянето е генератор на мазохистично обичане. Няма странно в това. Ако искам да поговорим, ти ще се скриеш. Ако питаш какво ми е, ще ти кажа нищо. Ако има секс, няма любов, ако има любов, сексът приспива. Ако ми се пие вино, ще купиш бяло. Ако купиш бяло, ще изхвърля бутилката разделно. Ако разделно изхвърляме всички прегрешения, най-чисти ще се окажат мръсните ни ризи. Ако видя, че си с друга, ще й направя хороскоп и ще те зарежа. Ако видиш, че съм с друг, ще ме чукаш на масата. Ако аз съм нещастна, вината е твоя. Ако ти си нещастен-на твоята работа. Ако ти не ми кажеш колко струва свободата ти, аз няма да мога да те откупя. Ако аз не ти кажа какво е в главата ми, ще си драсна в блога.

Несподеленото остава написано. Така след време ще знам защо не ми стигаш. Ще си припомням колко излишна съм, където присъствам и ще имам дневник на твоето липсване.

Следва песен за всички мъже, в които съм била влюбена, за всички, които са ми писали идиотизми с правописни грешки, за всички, които съм сънувала и след това целувала, за всички, които знаят къде имам бенки. И за момчетата в магазина, които казаха, че съм принципиална.

Няма коментари: