та-даааа!

1.1.11

Да обичаш точно него, особено на първи януари преди да си отвориш очите, е като да имаш черно небе, да го прорежеш с нож и от него да затече мляко. Любовта винаги си намира път през процепите, руква сладка по черното.

Тъй като 1 януари трябва да бъде забранен от църквата, държавата и боговете-закрилници на махмурлиите, довършвам текста си на втори. Ставам в 11 и съм много хубава и необичайно мързелива. Мен никога не ме мързи, дори когато в кръвта ми тече сок от грозде. Но днес ме мързи. Опитвам да гледам Средиземноморска диета, но испанският ми не е достатъчно добър, за да се лиша от субтитри. Опитвам да гледам набедения за шедьовър Храна за душата на Фатих Акин, но съм толкова отегчена и изтерзана от немския, че спирам на 30-та минута. И Снимки в Палермо е на немски, но е много по-як. Вендерс е як, Акин- не. Не можете да коментирате това, нъцки, много съм доволна!

Мъжът на живота ми е готин. Винаги съм знаела, че ако не го обичах толкова, че да съм готова да му даря всичката си кръв по всяко време на денонощието, щях ей сега да си падна по него. Той е аз, аз съм той. Мира екс-Янева сега-Радева обяснява, че в живота на една двойка почти винаги настъпва момент, в който хората спират да се чувстват щастливи. Разбира ги Мира тези неща, нали е социолог. Съдейки обаче по маниакалното й поведение и предполагаемите й фиксации, мога да кажа, че Мира е прекалено огорчена от собствения си живот и не бива да се изказва така мрачно публично. Единственото, с което съм съгласна е, че компромисите са гадни плаващи пясъци за връзката. Една добра приказка каза Мирослава.

Ще се опитам да си пусна трети филм за деня Copie Conforme, а ако не стане, просто ще реша, че и 2 януари трябва да махнат от календара.

Няма коментари: