Lady in the street, freak in the bed

4.11.10


You don`t know how palatable is a polluted woman, how a change of semen can make a woman bloom! Х. Милър

хетеросексуалните жени си лягат с мъже само "защото сексът е цената, която те са склонни да платят, за да имат връзка". Стивън Фрай

Тъй като жените са природно набедени за грешници, днес не е притеснително да си носиш петната като горди алени букви, лепнати на гърдите. Да си polluted, това звучи гордо. Вече бялото дантелено бельо се купува, за да влезеш в ролята на девственица, а не защото си. И това не е цинизъм, това е от разсейките на еманципацията и премахването на сантиметър кожа като символ на освобождението от някакво невидимо, но тегнещо присъствие. Жените СМЕ неизлечимо омърсени и това е най-ценното ни качество. Защото чистотата често те ограничава и те прави кон с капаци. Чистотата не ни е присъща, защото само "мръсните" неща ни правят to die for. Мъжете ни обичат не защото сме само техни, а защото знаят, че с падането на някои прегради никой на никого на принадлежи, а това е най-привлекателното нещо в обичането.

Все пак, говорим за секса, не за обичането. Сексът, мистър Фрай, колкото и да ви уважавам като интелектуалец и водещ, отдавна е престанал да бъде стръв за връзка, която жените да използват срещу невинните хетеросексуални мъже. За Бога, всички жени, които познавам са използвали поне веднъж в живота си мъж за секс, а не за връзка. Защо сексът да значи връзка. А защо думичката с Л. А защо като правиш суперготин секс те наричат курва? А защо на мъжете им харесва да спят с "курви"? А защо разделят жената на тъмна и светла половина, все едно, че курвата и девственицата не са едно и също същество??!! Разбира се, че са.

Той ме пита защо чета толкова много книги на сексуална тематика. Защото съм воайор и обичам да гледам как го правят другите? Не само това. Защото между Буковски и Джонг има само един член разстояние, а всъщност е цяла вселена.

credits: boredpanda. com/ Inappropriately sexy ads/ Durex condoms