съвeт

25.11.10

Имам специална острилка за тъпотии.
Винаги, когато Вълкът издуха къщичката на прасенцата, те подвиват опашки. После идва Червената шапчица и разпорва търбуха на тъпия Вълчо с остробелите си зъбки. Издайническа струйка кръв бликва от устата й, Аджелина Джоли по Перо.
(Снежанка вече не чисти на джуджетата, защото преяде с отровни ябълки и се наложи да я целуват повечко момчетата, а това вече е за друга приказка.Рапунцел се спъна брутално в косата си и си счупи изящната челюст. А Малката русалка стана сом и от новопридобитата всеядност наедря и загрубя.)

Животът в приказка не е за вас, момичета, защото виждате, че нищо не е такова, каквото изглежда.

3 коментара:

Baby каза...

Е, не стига, че не ми е излязал днешният коментар... ами и никой друг не е коментирал! Срам!
А аз днес вече почти не помня какво бях написала, аа... да! Парафразирам:
"Тея, сууупер си! Знаеш, че си падам по приказки и колаборациите с тях! ^^ ;-) То и аз имам няколко на чернови, но ги чакам да узреят и тогава чак да правя от тях компоти от златни ябълки! :-Р
Иначе се сетих за една шегичка в песента на Faith Hill - Thiss Kiss -> заслушай се в куплета след първия припев! ;-) Много забавна препратка има! :-D"

Baby каза...

Оф, с едно "s" в "this", естествено! |-(

An AngrY Kid каза...

Тея ;)

Джоли само по бельо..По Перо ме стряска...и освен това е направо като ръждив пирон за въображението ми !

Освен това така си объркала приказкитеее...като си ги разказала докрая..а това никога не бива да се прави с една приказка.Трябва да ти се скарам, ама сърце не ми дава някак си, да ти се карам точно на теб.

По скоро бих си припомнил граматиката в страдателно причастие със сложна глаголна форма.Което би ме подсетило, как всички мои приказки са така приказно неприложими.. за всички неприказни героИ ;(