Марс

26.11.10

jingle bells about the writing on the wall

Червеното е най-логичният цвят за човек, роден във вторник. Оцветих си стената в червено, понеже най-много ми напомня на пролятата кръв, която си представям, че руква, когато си представям, че падам от високо върху въображаема стрела.

А понякога стрелите не са въображаеми, но изобщо няма да ви занимавам с личните си проблеми, за да не звуча като блогър- депресар, за каквато със сигурност ме имате, тъй като недепресираните хора според вас изобщо нямат блог. Имат бе, казвам ви.

Познаването на неща и хора води до крайно недоверие, което пък ви отчуждава от нещата и хората, което от своя страна води до отричането им. По-хитрите ще напишат книга за това, а други ще си мънкат в блога. I couldn`t care less.

Познаването на нещата и хората не помага в разбирането. И тук Джанет Уинтърсън ми крещи с цяло гърло: Не можеш да обичаш някого, когото разбираш рядко и то случайно, BITCH!

Try me, BITCH!

1 коментар:

Baby каза...

"Познаването на неща и хора води до крайно недоверие, което пък ви отчуждава от нещата и хората, което от своя страна води до отричането им." -> Точно така! :-)

"Познаването на нещата и хората не помага в разбирането." -> А и това е ужасно вярно и до болка изпитано! ;-)