Вдигане на тежести

20.11.10


Желанията ми генерират обратности. Дори не мога да си пожелая по-малко фейсбук контакти, защото молбите заваляват в секундата, в която unfriend-на някого.

Уикендите си използвам за самонаблюдение. Най-добре се наблюдавам в два случая- когато изпитам болка и когато чистя и изхвърлям. Болката може да е от натрупаната млечна киселина в мускулите след като съм се надбягвала с възможностите си. Може да е и нефизическа, когато разбереш нещо, което си очаквал, но изказаните истини тежат 100 пъти повече от неизказаните. А когато изхвърлям стари сутиени, блузи и чорапи, си мисля, че се разделям с лошите мисли. Ефектът е краткотраен.

Истинските хора в живота ми, не онлайн хората, ме отбягват, може би защото и аз вътрешно ги отбягвам. Обърнала съм им безразличното си лице и те на мен- своето. Сигурно е някаква планетна формула за задължителна равносметка. Още един миг, в който желанията ми ми връщат обратното на това, което желая.

Имам нужда да разтоваря раменете си от всичките смазващи желания. Почивка.

credits: sandy2.wordpress.com

3 коментара:

Petroni каза...

Така е, не само онлайн хората често се държат като огледала.Като в огледален свят.
Май приказка имаше дори.

Тея Дия каза...

Това донякъде е полезно...

Yoana каза...

"Най-близко в емоционално отношение до това да изтриеш някой във Фейсбук е да му направиш аборт след като се е родил." Генади (кой, ако не той)

http://therealgenadi.wordpress.com/2010/11/21/all-we-need-is-facebook/