тик-так-тик-так

6.11.10


... и времето е единственото, което ми е останало. Късам листенцата му и играя на обича ме-не ме обича. Издухах толкова много свещи, пожелах си толкова много желания и вече нямам нужда от никакво време, защото и без това ме притиска в стената. Всичко оправдавам с времето, а то за мене нещо прави ли?

Сега играем някаква игра за трима-аз, времето и Той- игра, в която миналото е продадено отдавна, бъдещето е залог, а сегашното е никога днес, а по-скоро скоро.

Искам да играем само двама.

10 коментара:

Baby каза...

Добре, че не играеш на "Двама са малко, трима са много"! ;-)

An AngrY Kid каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Тея Дия каза...

Мисля, че ударенията се редуват от втората на третата сричка, защото в секундата, в която кажа "намерих го", трябва пак да хуквам да търся. Спокойствието е вредно, както обичам да казвам. :)

An AngrY Kid каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Baby каза...

Одисей, бе! :-Ppp

Baby каза...

И къде намеси Язон в цялата работа?! Нещо митологията ти куца! :-D

An AngrY Kid каза...

@ Baby - Да бе вярно...Одисей. ;D Все тая Одисей, Орфей..
обречена кауза са си били, всичките до един, особено с тва златно Руно..Само се замисли - единия да се връзва и да висне по мачтите горкия, другите да си слагат восък в ушите ?!?
Орфей да им свири като никога незнам колко си време, за да не чували и незнам още какво си..И то заради едни Сирени..;D Тя самата митология си е КуЦа, мен ако питаш...Сирените ли са били много такива ..яки, или аргонавтите са били лигави и "лабави"..Нищо не става ясно на финала.

Славчо каза...

Хей "деца", митология не означава, че нещо непременно се е случило, нали? :)
Поне не и задължително извън нечии глави..

Baby каза...

Хаха, а бе тя хич не е куца, ама ти яко си я омешал! Слав, твоят коментар няма нищо общо с моя хаха! ;-) :-D

An AngrY Kid каза...

Абе Славеее, то постоянно си се случвааааа тази история а и други...Това, че някой ги е определил като митология, ми не е мой проблем.Но аз поне го виждам ..и никога не се отнасям към нещата според това как се наричат или биват определяни..;)