Статуи

3.11.10

Възможно ли е да съм толкова трудносмилаема, че да продължавам мислите само на другите, но не и твоите. Имаш си хора, които да те разбират и такива, които да не те. Но обичам само тези, които не ме. Думите ми натежват, раждат нестихваща тревожност- мънички сирачета, който само ти не искаш. Очите ми се разливат навсякъде, само теб не могат да стигнат и безнадеждността става най-естественото ми състояние.Сега вървя по улиците, пребивавам в кожата си-само временна отливка на оригинала.
Това не е лошо настроение. Това е нащърбената ми усмивка, която свети само на тъмно и не всякога. Виждал ли си момичето си като статуетка?"> Не. Защото когато си с нея, е жива.

11 коментара:

Nadinka каза...

Това не е лошо настроение. Това е нащърбената ми усмивка, която свети само на тъмно и не всякога.

Това е много трудно за разбиране понякога. Твърде често той вижда сърдитото си момиче, и не достига до него истината, че това в просто осланената й усмивка.

Baby каза...

Тея, ужасна си! ... Ето, казах го! :-D
Престани да ме натъжаваш! Искам да си щастлива! Знам, че няма как да бъдеш жива без него, обаче като чета тези неща ми става все по-мъчно за теб!

Славчо каза...

хехе Baby. според мен е щастлива, не я мисли :)

Тея Дия каза...

Точно, Славчо! Съвсем правилно!

Славчо каза...

точно я ;) за какво съм стрелец ако не е точно..
:)

Baby каза...

Хубаво, значи официално вече 2 пъти не съм те разбрала. Обичаш ли ме повече? ^^ :-Ррр (wasntme)

An AngrY Kid каза...

Когато някой те разбере, Тея..ама истински..има два варианта.Само два са.Или да те заобича или да те намрази.Така е с хората.Просто е.Всички останали нюанси на усмивки, жестикулации, кимане с глава, кършене на ръце, намигвания от всякакъв калибър и прицел, каквито и да са те, означават простичкото - не те разбирам...;))Смешно ми е.. А всичко което хората не разбират в теб, захвърлят хаотично в графата - ненормално, колона - глупаво, ред - прочетен и неразбран.Което автоматично те прави най-щастливия човек на шибаната планета..С едно условие - да имаш поне един , който продължава да те слуша, без да ти казва разбирам те..Просто те слуша, защото това което си, и това което имаш да му кажеш му е важно колкото и самата ти.И тогава не ти е нужно да знаеш повече.И не искаш.Не ми е нужно да ме разбира цялата земя. Стига ми само едно "ти".Ама истинското.И то да не ти казва разбирам те.Нелепо е.Този който те разбира да ти казва че го прави.То просто се усеща.Толкова за разбирането.

An AngrY Kid каза...

Изтрещял в 3:10 пиша коментари по блоговете..?! Съвсем откачих

Славчо каза...

1 вагон приказки,а може просто да се каже "Обичам те" Нали? :)

Baby каза...

Той Kiddo е по локумите, нали, Kiddo? ^^
Слав, ще се караме с теб за тоя израз! :-Р

Славчо каза...

ами,карайте се