Междулиния

2.11.10


Мъжете обичали да спят с поетеси. Нали са малко разбъркани, общо взето лунатички, които рядко стъпват на земята и давят дрaмите си в сълзи и безбройни чаши вино. От поетеса всичко можеш да очакваш- да те намаже с мед и да те осмуче, да подреди бельото ти по цветове, да опре ножичката си за маникюр върху последния ти белег. Може да те счупи, може да не каже дума, може да отреже церемонно косата си и да после да й напише 13 стихотворения. Мъжете обичат да спят с поетеси, защото знаят, че поетесата няма нищо да иска, тя ще си разтвори краката, защото знае, че от там минава пътят за сърцето й и когато получи за каквото е писала, изпраща с въздишка мъжа, който никога истински не е имала.
Мъжете спят с поетеси, защото те ги увековечават в своите нощи, лесно превръщат члена в любим, малкото момче-в любовник. Де да бях поетеса.

credits: Jemah/ DeviantArt

12 коментара:

Анонимен каза...

хаха страхотно :) браво

Baby каза...

И аз се радвам, че не съм (по този хубав повод), но познавам една точно такава! А на мен ми викат, че понякога драматизирам! |-( Нейният живот е... всички любовни романи, сапунени сериали и драми взети заедно! :-D Никога не бих го издържала!

Славчо каза...

може и да те употреби..
аз от кога казвам, че трябва да се забранят "сапунките", ама те все повече стават!

Тея Дия каза...

Хора,не четете буквално, моля. :)

Baby каза...

Той Слав е по буквалното в случая! А аз написах съвсем странична асоциация, не това, което съм разбрала или което си мисля, че съм! ;-)

An AngrY Kid каза...

@ Тея - едва ли...

Geri каза...

А въъъъъъ :))) Какво са ти направили поетесите?

Тея Дия каза...

Нищо... Аз лично ги намирам за прекрасни. Жалко, че всеки го разбира като анти кампания. Ако имах нещо против тях, аз самата нямаше да пиша...

Славчо каза...

човек понякога се уморява да чете м/у редовете.Тогава едно простичко внушение също е добре дошло.Кой както иска ги яде.Някой с чесън друг с лук, а 3-ти с захар.Без майтап разбрах че в унгрия масово ползвали захар за подправка.Само си представих шопска салата с ..захар.Какво пък :)

Аз лично бих харесал и не конвенционалните чуства.

кремена каза...

а как се става поетеса

Тея Дия каза...

Не знам, сигурно се раждаш такава...

кремена каза...

ужасно ми се иска понякога да се събуждам поетеса