Събличане

14.10.10

Правилният начин за обичане не го владея, не твърдя, че мога ей така да гравирам в съзнанието на хората сложни сълзи на възхита и себераздаване. Така не умея. Правилният начин за събличане- да. Мога да изхвърля всичката си кожа, да остана само по мисли, да ти направя стриптийз веднага, да ме видиш много био, без никакъв арт.

Първо свалям грима си. Ще видиш добре златистото в очите ми, защото влюбените виждат дори неща, които ги няма. Не нося често червило, но ако носех, щеше да е много вамп, щеше да е ва-ва-вуум, убийствовкуба щеше да се казва и когато го сваля, щеше да видиш как е извита всъщност устата ми, как точно пасва на твоята

После свалям роклята, обичам рокли, както и Буковски ги обича. Виждаш формата на коленете ми и знаеш също, че от глезените ми пониква най-любимото ти органично щастие. Расте си там и прави интродукция на стъпалата. Виждаш в раменете ми да си почиват славеи, целуваш китките ми и езикът ти оставя влажна диря в лексикона на кръвта ми.

Бельото свалям за секунди, защото ти го ненавиждаш. Представям ти се геометрично цялата. Всички форми са в мен. Продължавам да свалям, има толкова много излишества. Оставам по 111 удара в минута. От теб започвам и в теб свършвам.

6 коментара:

An AngrY Kid каза...

Хей Дороти,;) ще скъсаш всичките ми струни...и то само с думите си..
И нищо няма да оставиш за изсвирване.А какво ли би било да ме докоснеш..
Прищя ми се да те отмъкна някъде и да те нацелувам цялата!

И после се сетих за Язон и аргонавтите, и мисля ако си запуша с восък ушите може корабът ми и да оцелее...минавайки там покрай островите на Сирените, нооо по скоро ще се завържа за мачтата както Орфей, зашото искам да те чуя и послушам, и като няма кой - ти ще ме отвързваш ако те помоля... , по малко и едва преди да те последвам, и после ще ще се скриваш, за да не ме погубваш до последно.По дяволите златното руно!
Страхотна си !

Тея Дия каза...

!

Славчо каза...

как ли оцеляваш в тази клада от чуства .Не е въпрос. Не е въпрос
По скоро е отговор :)

Славчо каза...

така де чувства

Тея Дия каза...

Така се топля...:)

Valkocompany каза...

Интересно събличане :)