Събличане

14.10.10

Правилният начин за обичане не го владея, не твърдя, че мога ей така да гравирам в съзнанието на хората сложни сълзи на възхита и себераздаване. Така не умея. Правилният начин за събличане- да. Мога да изхвърля всичката си кожа, да остана само по мисли, да ти направя стриптийз веднага, да ме видиш много био, без никакъв арт.

Първо свалям грима си. Ще видиш добре златистото в очите ми, защото влюбените виждат дори неща, които ги няма. Не нося често червило, но ако носех, щеше да е много вамп, щеше да е ва-ва-вуум, убийствовкуба щеше да се казва и когато го сваля, щеше да видиш как е извита всъщност устата ми, как точно пасва на твоята

После свалям роклята, обичам рокли, както и Буковски ги обича. Виждаш формата на коленете ми и знаеш също, че от глезените ми пониква най-любимото ти органично щастие. Расте си там и прави интродукция на стъпалата. Виждаш в раменете ми да си почиват славеи, целуваш китките ми и езикът ти оставя влажна диря в лексикона на кръвта ми.

Бельото свалям за секунди, защото ти го ненавиждаш. Представям ти се геометрично цялата. Всички форми са в мен. Продължавам да свалям, има толкова много излишества. Оставам по 111 удара в минута. От теб започвам и в теб свършвам.