Вси светии и аз с тях

31.10.10

Махнете това нещо Хелоуин от погледа ми. Абсурдно и инфантилно е. За Бога. И-н-ф-а-н-т-и-л-н-о. Някои хора дори нямат нужда да слагат костюмче, за да ме уплашат. Едни баклавички в главата и хоп! Гнилост и зараза. Нелепо е да си сложиш изкуствена паяжина на прозореца, освен ако не си на 7 може би и прекаляваш с американските анимации. Ох, че си го и честитят, милите....

Нека да си оправим часовниците сега. Назад, лейдис енд джентълмен, назад. Да имате един час повече зима, на ви, нааа! Телефонът ми бил умен и сам се преместил назад, нищо, че снощи предвидливо му върнах времето. И какво, 2 ЧАСА НАЗАД! Какво правиш, Доротея, болна кукувице. Така и не можах да разбера в колко часа съм се събудила, всичко вкъщи сочеше различен час. По главоболието усетих, че съм спала прекалено много, за да се чувствам добре и това беше достатъчно. Времето е скапаняк, тъп, тъп скапаняк. Не ми влиза в положението. Сигурно е намек, че имам нещо недовършено и ми дава карт бланш да размисля и да оправя някоя и друга простотия. А може би просто прекалявам с четенето на нравоучителни статии. А може би не. Всъщност, не ми пука.

В последния ден на любимия ми месец мога да заключа, че откъм писмена дейност съм се изявила предоволно. Това не значи, че съм била в депресия, а просто, че намерих нова пътечка, която засега намирам за вълнуваща. Пътечка, която ще наричам 3D писане. Готино ми е, готино. Друго. Октомври е прекрасен месец да станеш кестенява за 1 седмица и после русото пак да ти залипсва. Този път завинаги. Трябва да измислят цвят завинагирусо. Аз съм завинагируса. Октомрви е удобен да си купиш билет, за да отидеш при бъдещия си съпруг, да си купиш булчинска рокля (единствената, която си пробвала) и да се напиеш с абсолют ванилия на фирмено парти. Освен това със Слави гледаме феникс и мога да ви кажа, че много малко хора имат феникс. Сигурно бях единственият човек на планетата Земя, който не беше гледал Амели, но най-после поправих тази своя грешка. След това подхванах Дневна красавица и заявявам, че Деньов е френската Грейс Кели, а както знаем Грейс е богиня, Грейс е небесна. Октомври стана месецът на Приказка за вечността и Тропикът на Рака. Благодаря на Гери и Стоян за вълнуващата лирика и на Милър за ебасиякияезик.

Блогът стана на 1 година. Малка комуна за сърдечни удари.

Благодаря много.