Малка статистика

29.10.10


Момичетата обичат да не им се обръща внимание, защото така успяват да разпънат границите на приличието, да разцепят езика си на две и да пробват докъде могат да стигнат във влюбването. И без да измислям аксиоми мога да определя игнорирането като трамплин на неотприщили се чувства. Яхнали метлата, подивели в невъзможност, виждаме, че няма истина в твърдението за сродните души. Сродните души не се привличат, те са скучни като филм с предвидим край. Падаме си по момчетата, които са различни, които нямат нищо сродно с нашите поезии, които четат право това, което сме написали наобратно. Несродните души, които не ни обръщат внимание и които ни обичат, защото лакираме ноктите на краката си в червено и забравяме да се срешем 100 пъти преди лягане.
И ние ги обичаме.

19 коментара:

Славчо каза...

а така, и "ние" ви обичаме :)

Baby каза...

Твоето е вярно ама на мен графиката ми е глупава в доста отношения! :-D
А колкото до "Падаме си по момчетата(...), които четат право това, което сме написали наобратно." => Аз на това му викам сродна душа! ;-) Да може да те разпознае и в най-заплетения ребус, да няма нужда от думи и обяснения, да те обича точно защото не те разбира. Така е интересно! ;-)

Тея Дия каза...

Мда, горе долу това искам да кажа :D

An AngrY Kid каза...

писах писах писах и се загуби...сякаш по дяволите просто изчезна!!!???!!
а беше неповторимо...но кaрай..

и после си те представих рошава..и с червен педикюрррр....ммммммм..оооляяя сее...! За секунда само , колкото за рязко вдишване..и тогава платната ми спряха да си искат мачтите..протегнаха се, изпънаха се до скъсване и разсъблякоха всичките ти мокри капки, полетяха и настигнаха ветровете в косите ти, легнаха върху тях, перпендикулярно и триизмерно, грубо и обсебващо пожелаха дъха ти...за миг замълчаха, изправяйки се на азимута ти и като кресчендо разкъсаха и четирите ти посоки едновременно...после приклекнаха и скочиха още по-нагоре..понесли целия ми океан върху гърдите ти...в очите им отдавна горяха разтопените слънца, защото бяха те достигнали, и огряваха сянката в обратната страна на небето ти.И се случи моя така чакан апокалипсис.Океан потъна в небе.Ти си виновна !

Тея Дия каза...

това е статистика, няма нищо поетично в нея. но благодаря за думите.

Славчо каза...

ок, не искам да секвам ентусиазма, ама момичетата обичат да им се обръща внимание.
Защо тогава са тия всичките неща които правят по себе си? За да се чуства добре , комфортно ?
Не бих повярвал. Живия живот сочи друго, съжалявам :)

Тея Дия каза...

Разбира се, че обичат вниманието. Но обикновено се интересуват от мъжете, които не ги отразяват особено. :))

An AngrY Kid каза...

смяташ ли че не мога да различа статистика от поезия, за да се налага да ми ръкомахаш като регулирочвик зад " гъза на коня " ?? ;D .... в събота сутрин съм страшен събеседник... добре деее, само едно ми е чудно... ти откъде знаеш толкова много за момичетата > ? :Д

Тея Дия каза...

Знам това онова.

Славчо каза...

Именно.Иначе поезия може да блика от най неочаквани места.
:)

Тея Дия каза...

Имах предвид, че дългият коментар на Angry Kid е неочакван поетичен отзвук на нещо толкова тривиално като моя текст. Статистика среща поезия-> бях изненадана.

An AngrY Kid каза...

лаконична си, а това ме кара още повече, да огладнявам за теб..но както всяко гладно куче, нямам сила даже да преглътна.И ставам зъл.Особено тази сутрин.

An AngrY Kid каза...

@ славчо - бате, поезията не блика..тя се ражда..когато има за кого и за какво...и съответните сетива да забележат..блика ти казанчетто в тоалетната.

ти да не си културното през-аташе на Д? къса ти е каишката..

Славчо каза...

Глупости, сега остава да кажеш че си и в сатурнова дупка..:)
Истини омешани с дъх на момичешки размисли, нещо такова де да знам.Както казах трудно ми е да мисля като те чета.

An AngrY Kid каза...

kakwoto kazwam go kazwam bez ostatyk
w dupka sym ama ne saturnowa, toest bqh do predi skoro..

Тея Дия каза...

Честит рожден ден на патерици тогава. :)

An AngrY Kid каза...

Дороти, винаги ли си така мила ? ;) Р.Д. ми е през Ноември, но този път ще приема, че си била някъде и си закъсняла с около година ;))

Тея Дия каза...

Реших, че щом е минала сатурновата дупка, значи е минал и рожденият ти ден. Нищо, пак ще честитя.:р

An AngrY Kid каза...

;) оживял съм на 17тх, но подаръци приемам до края на годината.. като не броя коледните ;D