Ох, значи, стига, не може да бъде

25.10.10

Единственото нещо, което е по-незадоволително от секс сам, това е да се храниш сам. Нали знаете, има някои празнини, които се запълват само с конкретни... хора.

Духовита съм като девствена викторианска мома, всякаква полезност и функционалност на ума ми е изтекла през ушите още в събота вечер, когато някакъв невидим и неприличен дух откъсна главата ми и я нарита в алкохолен делириум, от който се мъча да изпълзя до днес. Напънах всичките си клетки да стоя в съзнание на работа и въпреки, че махмурлукът ми мина, дехидратацията така е схумнала мозъка ми, че изпитвам болка при опитите да мисля.

Скорпионският месец настъпи и дори меркуриевата луна не може да ме избави от тъмните страсти. Казват, че раците и скорпионите много си приличат с разликата, че скорпионите целят нараняване, пък ние просто го постигаме. Splendid. Сега се чувствам много по-комфортно със себе си, с-у-п-е-р. Култовият момент е, че се дразня на незадоволени и цинични жени, а фактът, че им се дразня, значи, че аз самата ставам такава.Незадоволена и цинична. Аууу.... Too much information.

До тук ми стигнаха силите за супер-оригиналност. Кого заблуждавам, 6 месеца имам да се науча да съм мъдра и много наясно какво точно превръща мъките ми в позиви за писане. Това, естествено, не са някакви мъки, това са вълненията на средата на двайсетте. Та в следващите 6 месеца, ако не си колосам всички мозъчни гънки, ще ставам la loba (хелоу, Естес) и ще сипя само отговори, без да задавам въпроси. Ей това е мъдрост, безупречна и дълбокомислена като реклама на калгон.

Абе, чакам го да си дойде. Това е.