Ох, значи, стига, не може да бъде

25.10.10

Единственото нещо, което е по-незадоволително от секс сам, това е да се храниш сам. Нали знаете, има някои празнини, които се запълват само с конкретни... хора.

Духовита съм като девствена викторианска мома, всякаква полезност и функционалност на ума ми е изтекла през ушите още в събота вечер, когато някакъв невидим и неприличен дух откъсна главата ми и я нарита в алкохолен делириум, от който се мъча да изпълзя до днес. Напънах всичките си клетки да стоя в съзнание на работа и въпреки, че махмурлукът ми мина, дехидратацията така е схумнала мозъка ми, че изпитвам болка при опитите да мисля.

Скорпионският месец настъпи и дори меркуриевата луна не може да ме избави от тъмните страсти. Казват, че раците и скорпионите много си приличат с разликата, че скорпионите целят нараняване, пък ние просто го постигаме. Splendid. Сега се чувствам много по-комфортно със себе си, с-у-п-е-р. Култовият момент е, че се дразня на незадоволени и цинични жени, а фактът, че им се дразня, значи, че аз самата ставам такава.Незадоволена и цинична. Аууу.... Too much information.

До тук ми стигнаха силите за супер-оригиналност. Кого заблуждавам, 6 месеца имам да се науча да съм мъдра и много наясно какво точно превръща мъките ми в позиви за писане. Това, естествено, не са някакви мъки, това са вълненията на средата на двайсетте. Та в следващите 6 месеца, ако не си колосам всички мозъчни гънки, ще ставам la loba (хелоу, Естес) и ще сипя само отговори, без да задавам въпроси. Ей това е мъдрост, безупречна и дълбокомислена като реклама на калгон.

Абе, чакам го да си дойде. Това е.

8 коментара:

Славчо каза...

Винаги ли ти трябва краен срок на тебе :))

Тея Дия каза...

Yeah, I`ve got deadline issues. Най-добре работя под напрежение.:)

Славчо каза...

какво бе, тва да не е предсватбена треска:)

ако да, ти си втория човек който виждам да се тресе наоколо..
(за малко да задам нетактичният въпрос защосемъчитетолковавременеможелиутре? и да се свършва..)

добре че не го зададох :)

Тея Дия каза...

Ммммм, товапочтигобяхнаписала, но добре, че не го написах. Тука едни много важни дела се вършат. Не може по-рано. Решение от високо.

Yoana каза...

ние просто го постигаме? безпощадна си... цял живот се опитвам да докажа точно обратното :)

Тея Дия каза...

Просто успяваме... :)

Славчо каза...

ooo сега се сетих за рачината

"когато всички вървят назад, те вървят напред" или обратното беше :))))))))

Baby каза...

Хаха, знам ги аз раците отблизо - бащата! ;-)