Факти за многостта

18.10.10

Мъдростта е неминуема. Тя идва към теб с 200, удря лявата хемисфера, сиреч горен десен. МЪДРЕЦ. мамкамугадничканагламъдраипрочие!!!

Споменах ли, че изпитвам родилни мъки, щом се наложи да пиша за пари. Трудна работа. То да не ми е блог, че да тегля една майна на автоцензурата и да си чета коментарите с кеф. A там ме наричат лицемерна и ме заплашват с некрасива смърт... Ах, бедната аз. Единственото общо, което имат писането и парите е еуфорията, която обхваща всичко от пръстите на ръцете до мозъка. Ама иначе... нали.... не са много пряко свързани.

Плюс това, заклевам се, че телепатия има. И Йоана знае. И булчинската ми рокля също. И с двете се намерихме в най-правилното време. Нито с Йоана съм се видяла на живо, нито роклята съм си взела у дома, но установихме силен задочен контакт. Между другото, роклята ще бъде моя в събота. Мамина душица.

Като цяло държа положението под контрол. I`m much more muchier now. Силата е в мен. Заедно с билета за Англия на 2 декември. Оранжевият ми билет към синьо-сивите му очи.

2 коментара:

Yoana каза...

:*

Baby каза...

Ех, ех, ех! А моите събото-недели са заети... кога ще те водя в сладкарничката! :-/
;-) и :-* за Алисовия фрагмент! ^^