30.9.10

В Seducing the Demon Ерика казва, че пише само рано сутрин до обяд ИЛИ когато е пила. Е, тъй като тя е имала навик да пие горе-долу по цял ден, сигурно и работата много й е спорила. Но коя съм аз да коментирам при положение, че нея музата я чука редовно, а мен-само като съм в криза.

Михаела каза, че писането се тренира с ужасно много писане. Сега всичките ми стари текстове ми се струват нелепи. След февруари станах по-лирична. А сега съм просто фрагментирана.

Ето какво. Сега с музата не правим секс, тя ме обладава само насън и когато не е подходящо да й обърна внимание. Не си водя бележки.

11 октомври. Връзката ми с музата е 7 годишна, каквото сме възпитали, възпитали. Толкова. Млечните й зъби паднаха, каквито й пораснат оттук нататък, с такива ще трябва да къса от плътта на бита, за да остава само по душа. От 11 октомври 1 бебе време по-късно ще си родим семейство. Музата и аз, ще бъдем семейство астрално несъвпадащи, но какво пък... Отрочето ще бъде от индиговото поколение енергийно необикновени "деца". Ще си го гледаме с любов, ще си "пуснем" търпение, ще стане толкова дълго и жилаво, че никой няма да може да пробие през устойчивата му мембрана.
И така. 11 октомври, един рожден ден ражда друг. Което трябва да значи, че музите също се плодят.