В очакване на:

27.9.10

В кръвта ми весело жужи някакво очакване за едни хубави октомврийски летежи в облаците и даже отвъд. Не точно по Антониони, още по-малко Вендерс, но ще бъде също толкова безмълвно вълнуващо.

Ще ходим да избираме кройка и цвят на бъдещата ми булчинска рокля. Ще ми вземат мерки и може би отново ще ми намекнат, че на булчинска рокля по-добре стои тъмна коса. Аз ще им намекна учтиво, че могат да го кажат на всички блондинки по света, а след това да излязат от огромния калъп, в който са влезли след своето рождение.
После ще отидем да ядем сочни стекове в Asado и ще завършим нощта с прекаляване. Обичам!... Но това на 11.

Междувременно, хора, в сряда най-великото нещо, което ще се случи не е Енрике зад сити центъра. Аз ще се срещна с моята прекрасна жена-водач (не Ерика Джонг), Михаела. Освен това Гери и Стоян представят своята книга и мисля, че ще бъде вълнуващо. Нали знаете- любов и другото й лице-чакане. Сряда е ден за сексуалния живот на душата ми.

Има едно нещо, което не ми дава мира. Ако ти загърбиш лошите мисли, те загърбват ли те? Ако забравиш нещо старо, то забравя ли те?

Ще се върна, само да дойде близнашката Луна и съм пак аз.

6 коментара:

 1. защо ще се връщаш и така си прекрасна :)

  ОтговорИзтриване
 2. Taka e.Събиране, прегупиране и смело напред ;)

  ОтговорИзтриване
 3. "Ако ти загърбиш лошите мисли, те загърбват ли те?"
  Според едни нови гурута с ненатрапчиви имена които твърдят, че "мислите стaват неща" би следвало да не се притесняваш от лоши неща(ако ги загърбиш).
  Според мен има някаква логика, но както се казва напоследък- "а дано, но едва ли".
  От 1 час си мисля че не съм гладен, и от както си го мисля ставам все по гладен.Някак при мен не работи, не се получава..
  Сигурно защото много обичам да ям, знаем ли.
  Бих могъл да ги нарека дори утописти.

  ОтговорИзтриване
 4. Точно така концетрирай се, че сватбата си е сериозно предизвикателство на физическа и психическа основа :)

  ОтговорИзтриване