Сухият режим

1.9.10


Оххх, блаженство! Под звуците на TLC и Salt `n` Pepa за какво друго да си мисли човек освен за ритмично поклащане на ханша и лека чупка в коленете. What a man, what a man, what a mighty good man, lalalala...

Сега, в пика на сухия режим, мога да ви кажа, че и жените не могат без секс! Ако някой си го е мислел, нека бързо да се засрами. Къде ми беше акълът като изхвърлих беззащитния Кънчо. Ще кажете- има и други варианти, но той си беше пич с мисия. Ар Ай Пи, дето се вика.

Откакто Михаела (бел. ред. Петрова) почна да пуска връзки към нейни суперготини текстове и интервюта със сексуални революционерки, започнах и аз леко да си припомням какво хубаво беше като се събуждах с мъж в леглото. По този повод- вижте групата "Аз уважавам сутрешната ерекция и искам целият свят да знае това" (Бубе, ти си култ!). Ми как да не я уважи човек, достатъчно е само да не си суперкрива рано сутрин, а мъжът ти да не спи подобно на хибернираща мечка и се получват прекрасни кикстартове на деня. Абе, всъщност е достатъчно да има мъж и жена в легло, защото не познавам жив човек, който да не се облизва доволно при мисълта за сутрешен секс. Да живей!

Днес ми направиха впечатление думите на Ксавиера Холандер (интервю на Михаела Петрова). Ето какво гласят:

Освен това жената има нужда от любовник, а мъжът - от чукане, за да се успокои, да балансира напрежението в себе си.

И да, и не. Колкото мъжът има нужда от чукане, толкова и жената. Колкото жената от любовник, толкова и мъжът. Лесно е и е tricky. Въпросът е дали могат да получат и двете от едно и също същество.

Сигурно много жени са си мислели Ами ако можех да си направя колаж от любовниците, да сглобя един съвършен от всичките им отделни готини качества...Някои биха казали, че може да се постигне нещо такова с диалог и обяснения какви са нуждите и фантазиите ни. Аз бих казала, че многото обяснения в секса водят до много парадокси и недоразумения. А иди да обяснявай на гаджето си, че си представяш секс с жена, но само си го ПРЕДСТАВЯШ, но не се блазниш от мисълта за истински секс с жена. Или че искаш да запушва устата ти по време на секс. Това не бива да се обяснява май, защото рискуваш или да те изгледат странно или да прекалят със 'запушването'. Тези неща се случват, когато любовниците се познават. Тъй че- любовта се прави, не се говори.

Каквото и да напиша, имам още един месец чакане. Знам, че е така, защото мъж, който може да те направи нещастна, със сигурност има ключ към ощастливяването ти.

3 коментара:

Momchil Lyutskanov каза...

Долу СУХИЯТ РЕЖИМ!!!

Анонимен каза...

eyes that don't see....tend to forget...:))

Тея Дия каза...

nah.... OUT OF SIGHT,OUT OF MIND, they say