2:1 за храната

22.9.10

Some people say they love you, some mean it and some just love saying things they don`t mean.

Само думички не стигат,.

Втора точка. Няма к'во да ви говоря за любовта, защото както вече се разбрахме, тя се прави. С приятно недоверие утре отивам на скрийнинг на Яж, моли се и обичай, за да видя как ще ме убедят, че наистина с право поставяме повелителната форма на глагола 'ям' пред 'обичам'. Да се моля го изключвам автоматично, понеже ...нали... бе молете си се като искате. Филмът, по предварителните ми очаквания, може преспокойно да се казва Яж, обичай и се моли да не те пре*бат.

Трета точка. Тези от вас, които са имали късмета да прочетат моите десет малки тайни, преди да ги изтрия, са видели, че е трябвало да съм жена-скорпион ( пак с луна в дева). Щях да съм актриса- руса и студена като Грейс Кели. Тя е идол. Гледайте Грейс Кели и недостижимите й фини крайници. Вивиан Лий също е скорпионка, гледайте и нея, особено в That Hamilton Woman. Плюс това, както казах и в злощастния пост, ако се бях родила през ноември, вероятността да бъда от жените, заради които мъжете изневеряват, щеше да е много по-голяма.

а) Ама какво, не като да не са изневерявали на жените си и без да съм скорпионка.
б) Те принципно си изневеряват, душици.

Четвърта точка. Цифрата 4 не ми стои красиво. Минавам на 5.

Пета точка. Осъзнах, че мъжкото безразличие не ми действа кой знае колко мотивиращо. Не мъжете могат да ми действат мотивиращо. Напротив. Жените. Само при наличието на жена и при заформил се равностранен триъгълник мога да задействам вълчото. Да си мерим хипотенузите с другата.

Шеста точка. Хората не мълчат достатъчно. Трябва по-често да мълчат. И като се хранят да го правят тихичко, без другите да чуват. Шшшш, тихичко. И без да тракат по чинийката. Ето, ето... блажена тишина.