Об/вързване

29.8.10

Caution. The Woman you`re about to enjoy is extremely hot.

Почти тичам към мястото с картонена чаша капучино гранде в ръка. Сърцето ми е на път да пробие клетката на гръдния ми кош. Виждам момиче в тъмносиво, с много дълги и красиви крака, говори по мобилния. Косата й е не много дълга, права, ноздрите-леко повдигнати. Като моите.
След 10 минути капучиното го няма. Момичето е останало.


Почти винаги става така. Все едното момиче остава. Обикновено по-безобидното.

Когато Кат ми каза, че има връзка с мъж, който я лъже откровено в лицето, не се учудих. Когато ми каза, че въпросният има 'постоянна' партньорка, също не се учудих (по-скоро бих се учудила, ако няма). Когато ми каза, че има дете вече почнах да се притеснявам. При споменаването на второто, което е НА ПЪТ ругаех цветисто.

Осъзнах, че е влюбена и всичко ми стана съвършено ясно.

Влюбените жени изпадат във временна невменяемост. Тогава им се случват странни неща като сомнамбулзъм, параноя, ексихибиционизъм, анемия, телефонен тероризъм и частична деменция. Опитах се да й обясня, че добрият секс не значи любов, но кого заблуждавам. Той ни прави слепи за прогнилите им, интригантски мозъци. И за нашите-също.

Разбира се, че той ще остане при приятелката си и детето си. Разбира се, мъжът обича да му е удобно. Може да кара години наред с жена, с която му е удобно и в интервала между края на работния му ден и вечерята вкъщи да спи с друга. Не мога да разбера коя жена в крайна сметка е по-нещастна- Обвързната или Вързаната.

Не ми е ясно, въпреки че съм била и двете.

Няма коментари: