За нападателите и халфовете в секса

31.8.10

Из Webcafe.bg">

http://www.webcafe.bg/id_1344342981_Za_napadatelite_i_halfovete_v_seksaКогато мой близък приятел, когото ще наречем Кирил, ми сподели за първaта си сексуална засечка отпреди седмица, действително се запитах какво им става на тези мъже. Очевидно не това, което трябва.

Киро е красив, колкото си искате - с онези високи скули тип Боуи, по които жените припадат, занимава се с интелектуален труд и винаги успява да привлече вниманието на жените. Успявал е и да го задържи.

До онази злощастна събота, в която всичките му умения се изпарили пред божествената брюнетка в леглото му.

„Отиваме ние у нас, кой пил уиски, кой мартини, суперготино настроение... Започваме да си играем на дивана в хола с идеята да си изкараме добре. Плюс това презервативите ми са чак в спалнята. Мацката е ултраяка, ама изведнъж осъзнавам, че докато аз я нацелувам, тя вече си е свалила всичките дрехи, дори бельото. Почва настървено да се търка в мен, да ме хапе, което по принцип е готино, нали, ама чакай малко! Има най-пластичното тяло, което съм виждал, а се е разбързала все едно, че гони време. Опитвам се леко да наложа по-спокойно темпо и тя като ме зяпна... сякаш съм й зашлевил шамар. Обра си де що има дантели и тръшна вратата..."

Това горе-долу е разказът на Киро. Ми как да му стане нещо на човека като е бил притиснат в ъгъла и заплашен със спиране на дъха - буквално.

Жените здраво сме си повярвали, че можем да се заемем с мъжките роли - даже под завивките.

Когато от първия път жената те почне с тежката артилерия, какво остава за после? Да оглозгаш момчето не е най-сигурният начин да оставиш следи.

До тук би трябвало да ви е ясно, че еманципацията за мен е силно надут балон и няма сила на света, която да направи мъжете и жените еднакви. Кому е нужно да се правим на амазонки в леглото при положение, че така лишаваме мъжете от първичния им инстинкт да ловуват, да плячкосват и да консумират.

Равноправието между половете е ужасно криворазбрано, което неизменно се отразява и в секса.

Ето ви и другата крайност. Момчето страшно много ти харесва, но в леглото се държи с теб все едно си направена от стъкло. Мъжете имат достъп до каква ли не информация, включително и многобройните женски сайтове, където жени се жалват за липсата на нежност, доброта и романтика. Чували са, че обичаме да ни глезят и да ни пазят. И така често рискуват вниманието им да остане изтълкувано като неопитност и страх.

Отново опираме до размяна на поведенческия модел - тук мъжът става пасивният, а стигне ли се веднъж дотам, втори път едва ли идва.

И какво излиза? Че жените се страхуват да не се покажат слаби и необиграни, затова се правят на тигрици (нокти, камшици, у-а!), а мъжете се опасяват да не би да ни наранят, затова гледат по-често да са отдолу, та сами да си свършим работата.

Никой, абсолютно никой не обича да го слагат в един калъп с другите, затова аз съм възприела практиката да мисля за себе си като за същество, в което мъжкото и женското що-годе се припокриват.

Не вярвам само мъжете или само жените да са виновни за тези неприятни засечки в леглото. Ако не му се получават работите, то нека да е защото ви е за четвърти път за вечерта, а не защото сте го яхнали като невидели от самото начало.

Прави ми впечатление, че колкото и момичетата да твърдят, че обичат нежността, повечето от тях ненавиждат това мъжът да не умее да налага присъствието си.

Важи и обратният вариант - мъжете одобряват жени със силен сексуален апетит, но той градира и статусът ти на палава мацка може бързо да градира в „парцал".

Ако не бяха лансирани всички изкривени модели на подражание от порно индустрията, нямаше да се налага на жените да симулират екстаз или на мъжете - да се тъпчат с разни чудодейни хапчета.

Всичко идва от някакво външно наложено очакване, че ако си от този пол, трябва да се държиш по този и този начин, за да си възприет/а като нормален/на.

Затова в секса всякакви игри и театри са излишни. Добре е да са престанали още с излизането от пубертета.

Няма коментари: