Песента на Меркурий

30.8.10


">Напоследък... последните 3 седмици прекарвам времето си в полу-монашески живот и деградация. Започвам да съжалявам, че нямам 589 "приятели" във фейсбук, та току виж някой се навие да пием по нещо в One More. Тук е моментът да отдадем заслуженото на моята принцеса Надя, чудно същество.

Както казах на Яшо, сама съм. Толкова сама, че почвам да си преча. Следните изменения бяха установени при индивида Доротея:

Когато си забравя пръстена върху хладилника, палецът ми почва трескаво да опипва безименния в търсене на изгубеното кръгче. Т.е. палецът ми е придобил родителски рефлекс.

Научих, че Сержиу Мендес супермного ми подхожда. И Сара. С нея ще се видим може би.

За готвачка не ставам. И да ставам- трябва МНОГО да ме обича човек, за да ми прости експериментите. Макар че гарнирано с Leffe brune или Guinness се ядва. Както и да е, поръчаната храна ми коства по-малко от лично приготвената, а и когато готвя само за себе си ми иде да си се посоча с пръст и да си се присмивам. Развитието: ниво "крайпътна кръчма в област Търговище". ЙЕЙЕЙЕ!

Мъчих се около час и благодарение на търпеливите обяснения на Гого - за повече информация чети medzhidiliev.blogspot.com и WEFAKTYOU- се научих да слагам like бутони на публикациите си (което, разбира се, на нормален човек би отнело не повече от 2 минути). Отделно от това се научих да синхронизирам субтитри, да имбедвам (уаууау) връзки и да режа снимки за сайта на фирмата. I`m so into this now!

Зачетох книги както само един сам човек може да чете. Сам и тъжовен, щото... нали... трябва някак да се зареждаш. Метаморфозата- научих, че страстта е леопард, който не може да вирее в домашна градина и никога няма да се засища с котешка храна И това, че мъжете Деви са накратко- SIKANEN, хахахах. Чудни книжки си намирам, а...

Разбрах, че има около 40 семейства в целия свят, на които се предава синдромът на фаталната фамилна инсомния. След година умираш, защото не можеш да спиш. Лудница. А аз мислех, че сънят е загуба на време...

Друго откритие- никога, ама никога няма да ида на почивка на къмпинг. По-скоро ми завържете лицето върху мравуняк. Да ви скоча на палатките и пясъка под ноктите, ааамаха!

Последно наблюдавано изменение: самотата, или както казва Галка от Каризма - the ALONENESS, пийпъл!!!! (моля ви, някой да я спре!)- не ми помага да се чу">вствам в хармония със себе си. Бих казала по скарлетовски fiddle-dee-dee. Помага да насоча всички прожектори, лупи, и стетоскопи към извора на своята същност и да разбера, че.... туш.... Доротея не може да се развива сама! Готово. Най-якото е, че дори не иска. Ми, майселф енд ол дъ бръмбарс ин май хед.

Вие си знаете защо така става. Едни градят имидж и авторитет, за да мога после АЗ, не кой да е, АЗ да се правя, че умирам от възхита. А някъде по трасето засега просто умирам.

3 коментара:

Momchil Lyutskanov каза...

Толкова много логика и толкова малко правилна мисъл .. самопогубващо се съчетание :/

Тея Дия каза...

Какво е правилна мисъл? И за кого е правилна?

Momchil Lyutskanov каза...

Правилна мисъл е не-пагубната "Ми, майселф енд ол дъ бръмбарс ин май хед." - Правилна и за теб, и за мен...
Неправилната..."А някъде по трасето засега просто умирам." - Неправилна, поне за мен ..
Човек, умиращ по трасето, не може да сподели такива емоции,мисли,чувства и да ги представи толкова пълни.. за него живота е изгубил смисълът си...