Блякс!

15.7.10


Окей, шантаво е!

Не може целият свят да се върти около важните хора, не може и не бива. Той ТРЯБВА да се повърти и около мен- не заемам много място, няма да му отнема много време.

Когато нещо не ме кефи, го махам от полезрението си (или от нюзфийда си).

Днес разбрах, че моята любима "плажна кифла" вече е известна. Само дето никой не знае за авторското право. Също така разбрах, че като отказвам да пиша специални материали, "правя избор да се правя на интелигентна". @_@ Извинявам се.

После все пак отидох на фризьор, който преспокойно можех и да пропусна, тъй като отказаха да ме подстрижат. Всички жени на планетата Земя знаят колко потискащо и разочаващо може да бъде това.

Освен това от два дни ме спуква главата, ушите ми бучат и пукат едновременно и се чувствам като в полусъзнание. Не, не съм бременна, но да, искам да бъда (след 2 години).

Не ми харесва да ми се случват такива неща 3 дни преди да замина за Ирландия. Не е уместно. Не е правилно. Трябва да съм много щастлива и да не ме ядосват хора с комплекс за малоценност. О, как ми се иска пак да се кахъря за Смуглата дама, но тя е вече толкова бита карта.... Сега се безпокоя за гадости, далеч нахвърлящи някаква симпатична брюнетка. Сега тревогите ми са блондински.

3 коментара:

blackmind каза...

Изкарай оставащото ти време подобаващо за да можеш да отидеш заредена с енергия и да следваш целите си :)) Между другото света винаги се завърта макар и малко около нас, просто ни е трудно да разберем кога и как и можем само да съжеляваме от това.

Тея Дия каза...

Сега хората не са ми приятни, Явка. Хората са зли. Аз съм надута, неразбираща and I mean it.

Анонимен каза...

Ирландия?!

Приятно ! :D