Women vs Themselves

30.6.10


Не! Не можах да се въздържа! Познайте какво последва броя на ELLE с хедлайн Мисия интимна прическа (простете, ако не цитирам дословно). Последва го ЕLLE с още по-култов хедлайн: Пластика на ОНЕЗИ устни! С'а... някой да не се обърка случайно- става въпрос за вагинопластика, дами и господа. Има жени, които искат тунинг и там долу, мдаааа.

Какво може да се случи с "устните" ти, че така болезнено да ги намразиш, че да искаш да ги моделираш? Това е извратено. Още по-извратено е да не си окей с тялото си и с най-най-най ама най-съкровеното си. Дето се вика, от там сме се пръкнали всички, за Бога!!! Малко повече уважение, малко повече УВАЖЕНИЕ. Женското удоволствие не зависи от формата на вагината, и съм убедена, че има хора с вкусове разни- едни ги обичат момичешки, други по-месести, трети- несърaзмерни. Все някой ще ти я хареса. Въпросът е ТИ да си я харесаш!

Много побеснях, ЧЕСТНО! Ако можех да върна времето и да променя дипломната си работа, щях да включа и ТОВА като пример. Браво, Bg ELLE! Вие наистина поддържате самочувствието на богатите жени, които се чудят какво да опънат по тялото си! Богати и пластмасови. И с изкуствени венерини хълмове. Колко яко! Ще умра от възторг. Сега това ще се пропагандира, ще се комерсиализира, ще започнем да си ги "мерим". Съвсем скоро истинските вагини ще са находка.

За финал ще ви покажа кратък пасаж от един от любимите ми текстове на Михаела Петрова. С молба да си обичате интимностите:

Гледан от Космоса, Стоунхендж прилича на вагина. Гледката през всеки един прозорец от камъни- също. Сигурно знаеш, че това е било място за ритуални за благоденствие и плодородие и същевременно е нещо като космически часовник, който отброява сезоните и часовете. А "батерията" на този "часовник" работи само, когато този символ на космическата вагина бъде оплодена от фалоса на слънчевите лъчи.

По принцип ако имате път към Англия е добре да посетите свещените за Богинята места като камъните на Ейвбъри, Чалис Уел, Тор, Стоунхендж, Силбъри Хил и разбира се, абатство Гластънбъри- не само заради мъглите на Авалон. [...]

Нещо повече- според предания от 14в. самата Дева Мария е почитана като закрилница на прелюбодейките. За да не ги разкрият, заемала мястото им в брачното ложе. КОлкото и Църквата да се опитвала да използва образа й, за да заклейми зова на тялото, жените винаги са я молели като не може щастието да е пълно, поне с един съпруг да ги уреди и нека да са си порочно заченати децата, не е обидно. Дори в религиозните фрески на светците, някак се прокрадва посланието, че когато се отдаде на изкупление, красотата се съсухря.

Няма коментари: