Кардио

17.6.10


When a girl replies 'k', you did something to piss her off.
Може би момичетата все пак намират причина да са тъжни, дори където няма такава. Те намират причина да заплачат, да се тръшкат, да лелеят и да ненавиждат. Те знаят, че очите трябва да се прочистват редовно, затова си намират причини.

Ако той не й звъни, тя е бясня, че не й звъни, мрази го и го проклина, после достига свръхкултовото състояние на безразличие, изпълнена с достойнство и изпразнена откъм надежди. Тя е силна (прилагателно, което ни бива да се използва пред словосъчетанието отрязана жена).

Ако той й звънне, тя продължава да се държи все така на ниво, все едно нищо не се е случило, но онова "k", което е произнесла по-рано продължава да я гнети. Тя никога няма да забрави, тя е злопаметна, осъдителна кучка.

Той й заговаря на своя език, тя на нейния и нищо не е ясно, защото той живее в бъдещето, а тя е заседнала в миналото. Мръщи се, мислено прави малки вуду куклички и забива все така имагинерните игли в топките му.

Няма нищо по-ужасно от невъзможността да говорим еднакви езици с момчетата. Женският език е цепнат на две, а в гърдите си носим сърдечен мускул с капацитет за повече възходи и падения, отколкото могат да се поберат в мъжките представи. Едното "к" си има 500 нюанса, четвърт от тях дори сами не разбираме, но държим да ги проявяваме, често пъти неадекватно.

2 коментара:

Анонимен каза...

zablejitelno prozrenie ili zablejitelna smelost,koeto i da e - fen sym ti

Анонимен каза...

Teya really has a way with words, great stuff :)