Sexed-off

21.6.10


Забравете какво съм писала преди. Лъжа. Убедена съм, че жените могат да се влюбват заради хубав секс. Е, говорим за МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО хубав секс. А тези, които не са се влюбвали заради това са а) вдетинени момиченца или б) жени от любимия ми тип "кон с капаци". О, има и в)и двете заедно.

Аз лично знам едно момиче, което дори си направи фейсбук, за да намери момчето, което й е дало нейния много-много-много хубав секс. След шибан флинг.

Знам и други, които са проповядвали например safe sex forever и при все това са го правили без презервативи- заради свещеното чукане-онова на ръба, на проклетото връхче дори на ръба!

Сещам се за трета, която си правеше интимни прически под формата на сърца и звезди, щото е била влюбена в секса.

Никоя от тези истории не е с хубав финал за девойките.

Норамални ненормалности. Така сме ние, различните видове кифли и кроасани. Важното е, обаче, че има закономерност в тази лудост: влюбваме се в секса, разлюбваме съществото. Затова ако някой мъж се заблуди, че е любовта на живота ви, понеже ви е накарал да крещите, имам следната фраза за него- зад всеки як секс стои по един неподходящ мъж.

Ние дори не осъзнаваме, че отъждествяваме члена с мъжа. Грешка. Членът му може да е епичен, дами, но има странната способност да "тъпче на едно място". Той може да запълва само един вид празнота и никога, ама никога няма да се поинтересува как сте с дрехи. Да, прекрасен е, но не можем да се въртим около него, колкото и подходящ да изглежда за тази цел. Пенисът не е мъжът. Целта на задачата е да заобичаме мъжа.

Върховният секс сам по себе си не те прави щастлива. Напротив, прави те посърнала, заслабнала и обсебена. Щастието идва, когато искаш да прескочиш "летвата" и започнеш ТИ да влизаш в мъжа, да го опознаваш, да го харесваш отвъд това, което ще ти дава само до една определена възраст. Ако не можеш да го харесаш там, значи си сбъркала влюбването.

5 коментара:

Анонимен каза...

секс не се прави само с пенис, а с целия мъж.

Тея Дия каза...

Верно???!!

Тея Дия каза...

Това е съвсем нова информация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RMPG каза...

Невероятно откритие, дори разкритие.

Анонимен каза...

Този текст е прекрасен! Еден от най-добрите които съм чел в този блог, а той е фрашкан с отлични текстове! браво! Докосване до диабетичната действителност, в която захарната глазура е само по пастите в сладкарниците.