Ghosts of Boyfriends Past

23.6.10


Мили момчета,

заровени къде по-дълбоко, къде не толкова, в моята памет. Аз най-сърдечно искам да ви благодаря, че сте били с мен, когато не е трябвало.

Вашите потни, прекрасни тела и вашите замръзнали погледи, лишени от всякакво утре, те ме огънаха в такава форма, че вече сама се харесвам. Желязото се кове горещо, жената- също. В моменти на лудост и кратка заблуда ми казвахте думи, в които не вярвахте дълго, затова пък аз ги премислях с месеци и ето: накрая разбрах, че това са просто измислици и така правят момчетата. Изобщо не ви се сърдя. За всеки от вас имам по татуировка (някои-повторени 2 пъти), защото вече не е толкова яко да имаш просто обеца на ухото.

Сега знам, че оргазмите не значат любов, че годините са само и единствено цифри, че приличам на жена-дете, че само секс не ми е достатъчен, че обичам кроасани с масло от бензиностанции и че вече мога спокойно да кажа стига. Вие ме научихте и сега стъпвам напред с ясното знание, че съм отрязала пъпната връв с гладното си любопитство.

Задоволено е.

Толкова много се радвам, че ми се случихте в този ред. Благодарение на вас сега Той е придобил титанични размери, зуумиран.

Ако не бяхте вие, как щях да бъда аз??!!