Family portrait

5.5.10

Teya Diya стана почитател на Everyone I know is getting married or pregnant, I`m just getting drunk.

Само да уточня, че аз СЪЩО ще се омъжа и ще си имам бебе, само не на момента.

Но, по дяволите, наистина всички се женят и обебват. Набор 85 вече сме презрели, така излиза. Тръгнали по следите на мечтите и амбициите си, забравяме, че има нещо, което далеч не е толкова недостижимо и остава за много по-дълго време. Отлагаме защото нямаме пари, нямаме апартамент, нямаме кариера, нямаме кола, нямаме време докато не стигнем до фаза "нямаме желание". Природата си казва кога му е времето, тя знае, а ние се борим. Идиоти.

Докато изпълнявам мисията си да си "живуркам" (баси тъпата дума) и да притъпявам сетивата си с алкохол, аз копнея да се омъжа. Това определено е мечтата на живота ми. И не защото искам сватба, а защото искам брак. Вярвам в брака и в докато-смъртта-ви-раздели идеологията. Убедена съм, че бракът е правилен, неразрушим и ужасно забавен. Виждам се семейна, харесва ми и няма да съм от всички онези жени, които пишат за любовта, секса и брака, а всъщност са неудачници в горепосочените.

Изпитвам странно злорадство да виждам как хората на моята възраст се женят, засядат в дома си и стават по 100кг. Аз съм свежа, секси и все още поставям себе си на първо място. Не си представям да се принеса в жертва на нещо, което се предполага, че те окрилява и те прави безумно одухотворен. Семейният живот трябва да разкрасява, хора, трябва да е готино и динамично. А не баси-как-се-набутах, мамка му!

Заинтересованите познават вкуса ми за пръстени и могат да се чувстват поканени да ми задават всякакви въпроси. Дотогава аз ще сe напивам колкото си искам и ще гушкам бебетата на приятелите си. След това ще сложа на вратата си табела Образцов дом.

4 коментара:

Ина каза...

Аз още съм на фаза, събери пари, избери КЪДЕ искаш да живееш.Само въпроси, мамка му.Дано до към 30-те се изясня най-после!

RMPG каза...

Образцов дом е супер яко и ретро.

Славчо каза...

Семейният живот трябва да разкрасява, хора, трябва да е готино и динамично

Перфектна формулировка :)

Baby каза...

^^ Хаха, сладураната ми тя! :-* ;-)