В час по френски

7.5.10


На фона на High School Musical и пижаменото ми настроение се вдъхнових да ви пиша за оралния секс. Прекрасно. Всъщност, ако се доверим на психоанализата, най-вдъхновените и отдадени на френския хора, трябва да са със сериозна орална фиксация. С две думи, преяждане или недохранване в първите 2 години от живота ни води до неконтролируемо желание постоянно да слагаме нещо в устата си като възрастни. Фетиш към пушенето, пиенето, храненето и разбира се, оралния секс. Е, смея да възразя- тази фиксация може да е нещо много приятно в крайна сметка.

Ясно е, че мъжете си умират за свирки. Не е нужно да си Джена Джеймисън, за да поемеш нещата в свои ръце/ уста и да го направиш качествено. Е, доброто слюноотделяне и погледът са важни, но най-вече ищахът. Не може да правиш нещо, просто щото Мимето и Герито така правят след някое парти в 23 блок в Студентски. В интерес на истината почти 100% от приятелките ми казват, че предпочитат те да "уважават" партньорите си, отколкото обратното. Според мен е масова заблуда, че жените не обичат да правят орален секс. Не защото имаме penis envy, а защото така се чувстваме господарки на положението. Освен това имаш възможността да опознаваш, да разследваш, да ликуваш- удивително е да усещаш конвулсиите и ръмженето на мъжа в устата ти. Разбира се, всичко това е в случай, че се почувстваш интригувана, а не просто за спорта. Веднъж май Карбовски беше написал, че идеалната жена е тази, която свършва докато ти духа. Мисията не е невъзможна, стига да сте навити на 69. Някои мъже не приемат това, че може да ги целунеш с устните, с които допреди малко си го целувала по интимните част. Извинявай, това са ТВОИТЕ интимни части, имай малко повече респект към тях??!! Според мен тези мъже просто не са си намерили майсторката!

А защо жените трудно се отпускат, когато им правят френска любов? Едната причина е доста тривиална- физиологична. Може би се притесняват от естествените си сокове или интимното си оформление. Но може и да се дължи на пълната неадекватност на движенията му. Много малко мъже знаят, че клиторът се пипа малко над "качулката", в противен случай само боли. Не е важно да е интезивно и в последствие протриващо, а да е като целувка- плавно и ритмично. Ако сме съвсем алчни- добре е мъжът да има фантазия, да използва пръстите си ЗАЕДНО с езика и да нашепва някакви неща, по възможност във възхвала на Венериния ти хълм. Мога да ви уверя, че такива мъже съществуват! Тук няма как да минете без напътствия, нужно е партньорът да знае кое ви дразни и кое ви кефи. Не го оставяйте да гадае, защото жените добре имитират наслада, а това може лесно да го заблуди, че е бог в оралния секс.

Както изглежда, аз съм една ужасно фиксирана мацка. Устен "порок"- you name it-имам го. Но да си призная, всичко, което поднасям към устните си ми носи безкрайно удоволствие.

6 коментара:

Анонимен каза...

хммм..не съм съгласен с теб...има мъже, които просто не харесват устните на мацката да се движат по члена им....предпочитат те да доставят удоволствието...секс се прави с ума, не с тялото :)

Тея Дия каза...

Окей, Анонимен, нямаме нищо против "да ни доставят удоволствие", но не и да ни поставят граници.
В крайна сметка всичко е въпрос на напасване. Секс се прави с ума дотолкова, че двамата да са на една вълна. Иначе съм на мнение, че мисленето в секса по-скоро пречи.:)

Анонимен каза...

не съм останал с впечатлението, че мисленето в секса пречи...дори напротив...всяка малка еротична мисъл, която преминава в главата по време на акта, неминуемо води и до съответното изражение на лицето...движение на тялото...малка въздишка...или просто целувка :))

Тея Дия каза...

Това са емоции, не мисли. Да, отразяват се, но говоря за мисленето като съзнателно предизвикване на някакви действия- то пречи. Да оглупееш, да онемееш, да полудееш- всичко това се постига само със спонтанност, не с мисъл.;)Сексът е хубав, когато НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ.

Анонимен каза...

може би си права, а може и да не си :) всичко опира до партньора и как да предизвика multiple orgasms в теб :)...сладка наслада, пък ти ако искаш мислиш, ако искаш само лежиш и пушиш :)

Тея Дия каза...

Ето, стигнахме до заключение, Анонимен. Първо се наслаждавам, после лежа и пуша, ако може без мислене.:)