Sexed-on

25.4.10

Тъй като нагонът ми напоследък е в зенита си, открих, че навикът ми да си представям ВСИЧКИ хора голи също се е позасилил. Това, разбира се не е много здравословно, тъй като не всички хора стават за гледане голи. Пролет е, всичко живо се е разгонило, аз стоя и разглеждам асортимента на SexWell от вибратори, феромонни парфюми и изкуствени вагини с аромат ( а може би и вкус) на канела??!! Чудесно е, че цените са паднали до поносимото ниво, въпросът е, че никоя секс-играчка не може да ти начеше...крастата.

Говорим за въздържание. Абстиненция. Мания. Жадуване. Гладуване. Както казва бащата на Кони Чатърли, когато жената не прави секс, става demi-vierge: мрачна, отнесена, унила, ъгловата и ръбеста. Само сексът може да те направи красива без Майката-природа да те е надарила с нещо по-специално. Вчера Слави гледаше "Сексът и градът" и Кари крещеше "I wanna get laaaaaaaaid!". Колегите ми говорят за 3D порно в обедната почивка и всъщност се замислям, че това е най-близкото до секса, до което съм стигала в последните 3 седмици.

Най-якото в секса е, че започва от ума. В ума си аз ГО виждам гол, с чудесните му рамене и шарена брада. Така правим най-безумния секс. А когато след 3 месеца, прекрача линията на пристигащите в Лутън, когато стомахът ми се свие на 8 и половина и "my nipples salute the inside of my bra" (Erica Jong`s Fear of Flying), тогава ще се нахраня. Ще нахраня и тялото си, и ума си.