"I`m not a binge-shopper, I`m ovulating."

11.4.10

Важно съобщение. Току-що по новините казаха, че жените пазаруват, когато са в овулация, защото тогава се чувствали най-женствени и искали да подсилят това усещане с червилце/ обувки/ парцалка. Абе да!

Вчера ходих да се МОЛ-я. С точно 8 лв в портмонето си. Благодаря на всички бивши работодатели за "точно-на-време-преведените-заплати". Точно заради тях прекарах неделята си вкъщи. И уверявам ви, не съм в овулация, но ако не живеех в Питекантропия, вчера щях да похарча значителна сума пари за пин-ап обувки и скъпо вино. Не е от овулацията, уважаеми учени. От всяко десето число е. Понякога месеците нямат десето число. Месеци наред месеците може да нямат десето число. Защото когато си жена, която е сравнително симпатична, има доста приятно телосложение и наистина добро образование, най-малкото нещо, което трябва да е налице е да не се чувства като Козет, когато тръгне по улиците.

Не изпитвам необходимост да се закичвам с всевъзможните приумици, които наричат мода. Искам само всички компоненти на самочувствието ми да са си споени заедно. Does it have to be so bloody hard? Женският цикъл вече започва на pay-day, майката- природа си ***** майката.

Няма коментари: