Да не би да е неделя?!

28.3.10

Абсолютно никой не може да ми промие мозъка. Освен някой мъж. Честно. Когато мъжете обичат, могат да бъдат адски манипулативни. Ооо, да, факин бастърдс. Показвате си истинските лица, пък на мен трябва да ми се вие свят цял живот. Стига.

Сиво време, алкохол в кръвта (от снощи), ниско кръвно налягане, 49.8 кг махмурлийка с вафла в ръката. Разкош. За да стане още по-готино се опитвам да разбера кой, кога и за какво ме е излъгал. Кой ме е обичал докато го е казвал, кой просто е искал да ме притежава, кой ме е обичал заради секса и кой- просто щото обича звука на собствените си приказки. Един вид не ми стига, че съм се зомбирала почти напълно, искам ОЩЕ!

ТИ, защо ми каза, че не искаш друга, че обичаш само мен, а всъщност не е точно така?! А?
ТИ, защо не ми каза по-рано онова, което ми каза снощи?
ТИ, защо налагаш шибаните си двойни стандарти и ми ги навираш в лицето, ИЗВИНЯВАЙ МНОГО!

Не, принципно не говоря със стените, но в момента искам да знам защо стигнах до тук и кой ме бутна по тази наклонена плоскост. Продължавам да смятам, че не бива да си губя младините в драми и икономии, но май точно това става. Абе, днес е много тъпо, да не би да е неделя?....

2 коментара:

Gourmand каза...

Съсредоточи се върху единствения сигурен и ясен момент, който се откроява в цялата история. Всичко останало са само съпътстващи подробности, които те водят към него. :)

Анонимен каза...

Извинена си!.....:)