Болкън супермен

12.3.10

Хмм... ехо! Тук съм, дишам, ходя на фитнес и имам време за книги и филми. Развивам се. След една седмица и личният ми живот ще премине рехабилитационния си период и може би ще заживея като нормален 24-годишен човек (даже 25 без 3 месеца).

Вчера с Катрин си вървяхме по "Графа" и обсъждахме сексуалния си живот, или туй, що е останало от него. Много се смя, милата, на SexWell магазините и беше същисана като й казах, че тук не става Трета Световна като влезеш в секс-шоп или като си купиш презервативи. Тя се изчерви- проклятието на червенокосите- и заяви: "Нищо чудно, че българките са толкова красиви и усмихнати- има кой да ги задоволява вкъщи." Реших да не й противореча, защото действително българките изглеждат около 14 пъти по-добре от англичанките и второ, защото не бях сигурна защо слага всички английски мъже под общ знаменател и ги заклеймява като мижитурки в леглото. Отговорът й не закъсня- каза, че англичаните могат да те чукат около 4-5 минути, след това облещват очи насреща ти и докато осъзнаеш, че гащите ти са събути, вече са свършили. На всичкото отгоре трябвало да ги утешаваш, "че се случва, че няма проблем, че всичко е наред". 4-5 минути ли? Дори зайците са по-бавни! Много ме зарадва специалният термин, който си имат за мъжете, които не могат да го вдигнат след няколко бири- brewer`s droop! Хахахаххахахха, ЧЕСТНО ЛИ?!

Българските мъже тук трябва да ръкопляскат, понеже асортиментът от секс-игри, които предлагат е доста богат. Brewer`s droop не се получава, защото обикновено носят достатъчно на алкохол, за да го вдигнат, но пък са и достатъчно пияни, за да не могат да свършат, което само значи по-дълъг секс за нас. Cheers. Друго: повечето от тях са много отворени на нови неща, интересуват се от играчки/ списания/ порно, това им създава самочувствие и следователно, откъдето и да е самочувствието ти, то ти помага в кревата. Българските мъже са и много интелигентни, даже хитри: когато свършват бързо казват, че са били прекалено възбудени и си била толкова възхитителна, че не са могли да устоят; когато пък не могат да свършат казват, че ги притеснява нещо в работата/ за бившите ти/ за изключения котлон/ за кучето на съседите. И се очаква от теб просто да кажеш "Окей, една свирка и си отново в играта." Или да ги погалиш като булонка зад ушите. Ermmm, maybe I`m not THAT into you.

Както и да е, стига съм сипала жлъч. Истината е, че мъжете правят незабравим секс, когато правят каквото ни се прави. Понякога и за 10 минути е ЕБАСИ-ЯКОТО-ХАЙДЕ-ПАК-ВЕДНАГА, друг път и 2 часа не стигат, за да получиш оргазъм. Еее, окей де, стигат, но това вече е висш пилотаж. Даже тялото ти трябва да е физически тренирано да издържиш, а после неизменно си казваш, че това е ТОЙ! Хубавият секс с хубавия български мъж може да те заблуди, че е равнозначен на любов, затова моля всички дами на планетата Земя да не казват "обичам те" по време на секс. Говорим само за секс, ехоооо! Нали?!

Междувременно продължавам да гледам стъпалата и носовете на мъжете. И все си мисля за едни конкретни такива, които ми действат като 200 волта...като гмуркане...афтършок.

1 коментар:

Анонимен каза...

hey, you picked too easy a target. the english may be famous for inventing lots of great and useful stuff throughout history(i mean, what would the world be like, without the "steam engine" or "gin tonic"??), but great food or great sex.....i mean, come on: nobody ever said that any of it originated from the british isles.

there's even a legion of proverbs and movie lines - some that i remember:

- no sex please, we are british
- dont just lie there, say something (my fav!!)
- lie back and think of england

i mean, give the poor guys a break. they admit to it themselves...and saying that bulgarian women look better than engish - i mean, its true...but then its like stating that italian food is better than the german one. or that german cars are better than russian ones... ;-)

anyway, i had a good laugh with your text and learnt lots of new bulgarian words (took me some time to find ot what "облещват очи" really means though...)

Nico