Болкън супермен

12.3.10

Хмм... ехо! Тук съм, дишам, ходя на фитнес и имам време за книги и филми. Развивам се. След една седмица и личният ми живот ще премине рехабилитационния си период и може би ще заживея като нормален 24-годишен човек (даже 25 без 3 месеца).

Вчера с Катрин си вървяхме по "Графа" и обсъждахме сексуалния си живот, или туй, що е останало от него. Много се смя, милата, на SexWell магазините и беше същисана като й казах, че тук не става Трета Световна като влезеш в секс-шоп или като си купиш презервативи. Тя се изчерви- проклятието на червенокосите- и заяви: "Нищо чудно, че българките са толкова красиви и усмихнати- има кой да ги задоволява вкъщи." Реших да не й противореча, защото действително българките изглеждат около 14 пъти по-добре от англичанките и второ, защото не бях сигурна защо слага всички английски мъже под общ знаменател и ги заклеймява като мижитурки в леглото. Отговорът й не закъсня- каза, че англичаните могат да те чукат около 4-5 минути, след това облещват очи насреща ти и докато осъзнаеш, че гащите ти са събути, вече са свършили. На всичкото отгоре трябвало да ги утешаваш, "че се случва, че няма проблем, че всичко е наред". 4-5 минути ли? Дори зайците са по-бавни! Много ме зарадва специалният термин, който си имат за мъжете, които не могат да го вдигнат след няколко бири- brewer`s droop! Хахахаххахахха, ЧЕСТНО ЛИ?!

Българските мъже тук трябва да ръкопляскат, понеже асортиментът от секс-игри, които предлагат е доста богат. Brewer`s droop не се получава, защото обикновено носят достатъчно на алкохол, за да го вдигнат, но пък са и достатъчно пияни, за да не могат да свършат, което само значи по-дълъг секс за нас. Cheers. Друго: повечето от тях са много отворени на нови неща, интересуват се от играчки/ списания/ порно, това им създава самочувствие и следователно, откъдето и да е самочувствието ти, то ти помага в кревата. Българските мъже са и много интелигентни, даже хитри: когато свършват бързо казват, че са били прекалено възбудени и си била толкова възхитителна, че не са могли да устоят; когато пък не могат да свършат казват, че ги притеснява нещо в работата/ за бившите ти/ за изключения котлон/ за кучето на съседите. И се очаква от теб просто да кажеш "Окей, една свирка и си отново в играта." Или да ги погалиш като булонка зад ушите. Ermmm, maybe I`m not THAT into you.

Както и да е, стига съм сипала жлъч. Истината е, че мъжете правят незабравим секс, когато правят каквото ни се прави. Понякога и за 10 минути е ЕБАСИ-ЯКОТО-ХАЙДЕ-ПАК-ВЕДНАГА, друг път и 2 часа не стигат, за да получиш оргазъм. Еее, окей де, стигат, но това вече е висш пилотаж. Даже тялото ти трябва да е физически тренирано да издържиш, а после неизменно си казваш, че това е ТОЙ! Хубавият секс с хубавия български мъж може да те заблуди, че е равнозначен на любов, затова моля всички дами на планетата Земя да не казват "обичам те" по време на секс. Говорим само за секс, ехоооо! Нали?!

Междувременно продължавам да гледам стъпалата и носовете на мъжете. И все си мисля за едни конкретни такива, които ми действат като 200 волта...като гмуркане...афтършок.