Голяма... работа

3.3.10

Такааа. Нали знаете за нашите ритуали със Слави да пием вино вечер и да обсъждаме нещата от живота. Много добре ни се завъртат разговорите. Снощи обсъждахме красивите мъже и женското желание да ги притежават. Но не е това, което си мислите де.

Примерно, един от фитнес инструкторите, при които ходя е адският пич. 2 метра стегната плът, ама не от тези стероидните планини. Расъл, расъл човекът, та сега се налага да вдигам глава максимално нагоре, за да го погледна в очите. Природата много добре си е свършила работа. Обаче! Обаче главата му е доста малка, сиреч, не му отива толкова малка глава на това голямо, чудно тяло. А какви са асоциациите с малката глава? Малко акъъъъл. Е, добре де, не непременно, но при положение, че говорим за секси мъж с малка глава, възможността акълът да е малко е значително по-голяма. Тук Слави се намесва и казва, че не ти трябва интелигентен мъж само за единия секс. "Ако искаш да е умен, освен красив, означава, че не искаш само секс от него. Имаш очаквания за вас двамата заедно, държите си ръцете и се гледате с обожание." Уау, май е така, жените не умеят просто да чукат и да бягат. Те искат техният обект на желание да ги привлича с нещо повече от външност. Мечтаят да им е интересно, да има интрига, игра на котка и мишка. Химията не е достатъчна да вкара една жена в леглото на някой хубавец.

И става следното: имаме налице секси мъж, който трябва да покрие минималните ни изисквания за интересен мъж. Да речем, че ги покрива и вече си представяме как местим багажа си в неговия апартамент. Упс, върни назад! Нали уж щеше да е само за секс, нищо повече, какъв багаж?! Ми да, ама нали е интересен, как ЩЕ ГО ПУСНА да си ходи такъв интересен?! И ето, казва Слави, ние не можем просто да правим секс с някого, ние искаме да го вържем. Дзифт, сцената с богомолката?

Това ми напомни на един друг наш разговор за флинговете за една вечер. Съществената разлика между мъжете и жените в това отношение е, че жената настоява контактът да бъде продължен. Той трябва да й се обади примерно, за да й каже колко яко са си изкарали. Да де, ама като й се обади, тя моментално ще реши, че той е склонен и на повече от един път. Не й ли се обади пък, тя почва да се тормози, че нещо не е било както трябва и ПАК иска да се докаже. Няма един път, братче, има секс с последици. Ние инжектираме всичко с емоции, които 1.пречат, 2. правят ни на глупави лигли и 3. пречат.

Може би жена без очаквания за повторение и без надежди за много ум в своя Господин- за -една- нощ е много мъдра жена. Арогантна и мъдра. Стигнала е такова състояние на духа, че нищо не може да я изненада, камо ли мъж-грамада с малка глава. Тя дискретно събува бикините си и знае кое как... Няма нужда от умен пенис. Достатъчно е само тя да е умна. Продължавам да мисля, че хубавият секс няма нищо общо с разума и чувствата.

Няма коментари: