Who`s calling the shots?

5.2.10

От мен да знаете, ако един мъж се опита да ви намекне, че трябва да промените нещо в себе си или да спрете еди какво си и да започнете друго, тоя няма да го бъде. Това просто би означавало, че вие сте неговия компромис с вкусовете му и той ще се опита да ви моделира в нещо, което не сте. А вие не сте компромис, нали?

Някои харесват блондинки, други-манекенки, трети- висшистки, а четвърти- всичко накуп, но все пак в период на суша се задоволяват различни жени. Това си е техен проблем естествено, имам предвид компромиса. Но дали ще ти се качат на главата си е лично от твоята природа. Дамм, много ми знае устата, но то е, защото и аз съм си боядисвала косата, за да се харесам на мъж, и аз съм променяла вкусовете си, и аз съм играла по чужда гайда. Кое за добро, кое за лошо....

Този, който те обича (или поне държи на индивидуалността ти) няма да допусне ти да се промениш и да заживееш според матрицата. Няма да те кара да отслабшваш, да спираш да пушиш, да слушаш странна музика или да излизаш с неговите приятели. Ти ще си достатъчна. Много лесно звучи, но съм се убедила, че има хора, които допускат някой да ги манипулира, а това ми е суперидиотско.

Няма коментари: