Многоточие

6.2.10

Може да нося кафяво и черно, на косата си сменям цвета, когато не знам накъде да поема, виждам звездички посред бял ден, завива ми се свят след кафето, но всичко е супер, върха, защото живея в бъдеще време и само чакам да се източат тези няколко месеца.

Никак не ме бива на карти, но с попове и валета играя. Карета, спатии- всичко е коз- пики с измислени титли, призвания, звания, подходи и разходи. А те не знаят, че ги обезглавявам в мига, в който ги срещна, защото Queen of Hearts е една и нейният King е един.

В гардероба си нямам нито една секси дрешка, имам мадамски обувки, които не нося, хората ме мислят за ученичка, а не виждат как очите ми стареят преждевременно и как често плача, за да ги прочиствам.

Изпращам на вселената слънчеви зайчета, а тя ми връща помия, и двете сме жени- и двете сме кучки, не крия. Взела съм кредит да си изкупя вината, вноските са тежки, но кредиторът е влюбен в мен от години и ще ме чака. Жалко, че не мога да гадая по утайката на кафето си.... досега да съм видяла и невидимото.

Няма коментари: