За чуковете

22.2.10


А пък Владислав счупил телефона на един свой приятел с ЧУК! Да, уважаеми, с чук, със замах, чиято посока беше подробно разконспирирана над вино/ бира/ пататета и цигари. Как чукът се е озовал върху дисплея на Нокията? Т'ва не е важно. Важното е, че след чук все нещо се чупи безвъзвратно.

Чукове има всякакви. Характеристиката: здрави, прави и корави. Жените обичат да чукат, затова често са насинени. Това ВИЕ го знаете, защото животът ви е ОЧУКАЛ подобаващо, нали?

Не искам да ругая мъжете, те са прекрасни, логични и много предвидими. Те имат причина да бъдат такива каквито са и не търсят обяснения защо са такива. Приемат се. Ние сме кривите, ние сме тези, които търсят под вола теле, тези, които правят от мухата слон, тези които ревнуват, плетат интриги, удрят шамари и израждат чувствата си в някакви непристойни и много трудни за понасяне неща. Ние искаме от тях да правят неестествени за тях неща: да ни обичат повече от другата, да желаят нас повече, да имат очи само за нас, да се преструват, че сме единствени! Не са те ЧУКове, ние сме КУЧки (тук има игра на букви, само да обясня). И все пак, това е положението.

Много пъти съм искала от мъж да върви СРЕЩУ своето течение. После съм осъзнавала, че това само го кара да бяга от мен и то с такава скорост, че едва осъзнавам какво съм направила. Прекалено късно е. И той бяга, бяга бе! С такава агресия съм опитвала да прогоня всякакви призраци от миналото му, че човекът се е шашкал. Така почват лъжи, каш-каш истории, сълзи и сополи (предимно от моя страна). А той, мъжът, иска просто да го оставиш на мира и да не му усложняваш живота. Знам, знам, това е мислене на адски нееманципирано същество, но вече знаете, че аз не претендирам за никакво равноправие между половете. Моята роля е да бъда луда, вманиачена, странна, истерична, досадна, мърмореща и недоволна, а неговата е да бъде здрав, прав и корав и на мое разположение. Да бе да...

Извинявам се на всички "чукове" в живота си задето:
съм ги юркала да ме приемат, без АЗ да мога да ги приема
съм ги подлудявала с детинското си поведение
съм очаквала да ми подаряват цветя, а те не са усещали, че има нужда
съм ги молела да забравят бившите си, мислейки, че аз съм най-най-най-прекрасната
съм подценявала чувствителността им и съм пренебрегвала интелекта им
съм се опитвала да ги вържа с хубав секс
съм ги превръщала в лирически герои без тяхно съгласие.


Милите. Аз се уча върху тях.
Владислав платил близо 100 лв за поправка на дисплей. Пък ние трябва да плащаме цял живот заради едното чукане.

3 коментара:

Анонимен каза...

Хахаха, станахме известни...

ТеяДия каза...

И по-известни ще станем.:)

Анонимен каза...

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/haven/HOMM5_Haven_Inquisitor.jpg - Владислав - такъв, какъвто би искал да бъде