23:45

13.2.10


Баси! Нашите ме напиха с траминер. Гадно. Гадно, защото е готино сега, докато виното щъка из вените ми и хълцам.

Мисълта ми се стреми точно към ТЕБ! Да, ти, дето четеш и почесваш брадата си недоумяващо. Както казах преди няколко часа- Being sober doesn`t solve anything. Както добавих и по-късно- being drunk doesn`t solve anything, either.

Мога да ти кажа, че това е най-върховният 13.02 на света и няма нищо по-яко от това да се напиеш с ваш'те и да ядете сладоледена торта (да, АЗ ядох торта!). Днес е ден на Буковски, сладоледената торта и 6-те чаши траминер. Viva!

Поздравявам всички losers с настъпващия след 24 мин. празник и с настъпващата февруарска киша! Да ви е честитичка!

Поздравявам Btv, задето успяха да накарат хората да съберат пари за децата на Хаити, но не насочиха вниманието към децата на България. А децата на останалата част от света?!

Поздравявам Ванкувър за уникално-хм-тъпата идея за жертвен огън вместо Олимпийски такъв! Бахти засечката. Или може би нямам достатъчно висши, за да схвана проникновението на целия замисъл?

Поздравявам всички, които са си легнали, но не с когото трябва! Не забравяйте, че и догодина има надежда. Тогава може и да се гушкате, в когото трябва!

Поздравявам един специален човек! Той знае кой е! Той ме обича и ме чака, мисли за мен и се бори с дракони. Трябва да очисти няколко усойници, но накрая ще стигне до мен (не само до прашките ми). Всичко ще е приказка и ще ядем сладолед страчатела.

Поздравявам ви, дечица! Защото траминерът ми е в повечко и защото така си искам.

От махмурлук глава не боли. Боли, защото вече не си пиян.

1 коментар:

Анонимен каза...

Тъжна, тъжна статия. Ако не се бях напил и аз на 13-ти (с wild turkey bourbon (rock)), сигурно щях сигурно да се самоубия. Защото нямам до чии прашки да стигам и с кого да ям сладоледена торта. Нямам и с кого да правя секс без разговори (освен ако не си платя, ама не е оферта). Та, честит Трифон Зарезан на всички.